cimcimemmmm en_guzel_emanetlerim ayy canim hayirli olsun. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ay cok sevindim. Bir hamile duyunca kendim kadar seviniyorum 🥳🙊
themom_ en_guzel_emanetlerim canım öncelikle hayırlısı olsun üzülme aklına ben geleyim ben 2 haftadır kum döküyorum ağır antibiyotikler kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim tutacağı varsa nasipse zaten oluyor ☺️
semadrd Kan testi için hangi doktora gidiyorsunuz sağlık ocağına mı ben çalışıyorum acaba akşamları acilden gitsem bakarlar mı beta hcgye😂hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
en_guzel_emanetlerim semadrd bakarlar tabi ben ilk kızımda idrarda yanma var ve gebelikten şüpheleniyorum dedim öyle baktılar bunda da grip oldum ilaç alamıyorum evde gebelik testim pozitif çıktı dedim öyle baktılar acilde
Cyln2424 en_guzel_emanetlerim yaa çok sevindim inanın gözünüz aydın olsun 😍 rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️🥰
en_guzel_emanetlerim Cyln2424 çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle
en_guzel_emanetlerim Linaalya ay hadi hayırlısı olsun inşallah seninde çok güzel mutlu haberlerini bekliyoruz ne zaman çıkıyor sonuçlar
Linaalya en_guzel_emanetlerim yarın öğleden sonra çıkarmış. E nabıza 50 kere baktım tabi çıkmış mı diye 😅