Ygmr0334 kız benim de kaşınıyo Allahım bi doğuraydık 🤧 kaşındıkça krem fln sür bacım kaşıma sakın
    Ygmr0334 benim de göbek kenarındaki çatlaklar çok acıyor kaşınıyor ama kasimiyorum
    Doğumunuz nasıl kızlar normal mi? Epidural düşünen varmı aranızda. Bizde 38+3 olduk
      sara01 saat 00.00 itibari ile ben de 38+3 oldum normal doğum istiyoruz bakalım ama epiduralla yaparım dedi doktorum
      Havvamurat yaz bacım.Korkma kız doğum kadar acı değildir 😝😝😝😝 doktorum bugün dediki , doğum sancısı ağrı eşiğine bağlı dedi.Kiminin ağır kiminin. hafif oluyo,kendini sonu güzel olacak diye motive et dedi
        Baharun2 nasıl oluyor epidural bilgi aldınız mı kaç cm açıklık olduktan sonra vuruluyor iğne?
          sara01 canım bugün konuştum doktorumla,ama çok detaylı değil.4 cm açıklıktan sonra oluyomuş.Sonrasında ağrı kalıyomuş dedim.Epidural sadece doğumda değil diğer ameliyatlarda da oluyo dedi.Yani sonrasındaki ağrı kişinin bünyesine göre değişiyor dedi.Mssela sen doğum sırasında ağrı eşiğin yüksekse ve sancı seni zorlamazsa epidural a gerek yok dedi.Ama çok zorlanırsan yaparız dedi.Yani öneriyomuş 🙏
            Baharun2 ben konuşmadım henüz bana da arkadaşlarım ağrıyı çekip Doğuma yakın vuruyorlar iğneyi demişlerdi öyle ise bir anlamı kalmıyor. Alah hepimizin yardımcısı olsun