Baharun2 Havvamurat kız erken gelir derler gelmedi bi türlü bende 38+2 😪😪😪😪 millet soruyo ,sordukça gelmiyo 🤧
Ygmr0334 Havvamurat Baharun2 Kızlar şuan da gobegumdeki deliğin üstündeki catlaklarim kabardı aşırı kaşınıyor hiç bu kadar kaçınmamışti yardim edin çatlakların ici kan topladı gibi oldu
bollysena Havvamurat bizde 38+3 olduk 12'den sonra hala gelen giden ya da bir belirti olsun yok. Aksine hanfendicimin ayağına yarin kontrole gidiyoruz. Hala çatı muayenesi yapilmadi devlete gidiyorum gecen cuma sordum ağrın sancin oldugunda yapılacak demisti ama son ana birakilacak bisey degil insallah yarin yaparlar. Bakalim 🤔😊
Havvamurat Baharun2 canm sene de mi doğum yapmadin bizle aynı olan çoğu kişi yapmış faceden gurupta gördüm darısı başımıza inşallah yarın çatı muayenesi var inşallah kesin bı şey söyler doktor
Baharun2 Ygmr0334 Havvamurat ben mi yapsam muayeneyi doğumu başlatsam 😒😒😒 bu doktorun yapacagı yok.Haftaya yapacakmış ağır bişey diye.
Baharun2 Ygmr0334 kız benim de kaşınıyo Allahım bi doğuraydık 🤧 kaşındıkça krem fln sür bacım kaşıma sakın
Havvamurat sara01 saat 00.00 itibari ile ben de 38+3 oldum normal doğum istiyoruz bakalım ama epiduralla yaparım dedi doktorum
Baharun2 Havvamurat yaz bacım.Korkma kız doğum kadar acı değildir 😝😝😝😝 doktorum bugün dediki , doğum sancısı ağrı eşiğine bağlı dedi.Kiminin ağır kiminin. hafif oluyo,kendini sonu güzel olacak diye motive et dedi
Kbrali Havvamurat hiiiç korkmayın gerçekten yazılanlar göz korkutuyor sadece anlamıyorsunuz bile neden bu kadar çok abartmışlar anlamadım.bende bugun oldum içiniz rahat olsun.
Ygmr0334 Baharun2 ya isyan etmek istemiyorum yeminle yıldım ya özlem burnumda annelik hissini yaşamak istiyorum artık