gulsumd1 Ozgectndg eşimi gönderdim ana kucağı anne yanı yatağı müslin örtü ağız mendilleri 3 paket :) peluş oyuncaklar ve kumaş kitap ve biberon fırçası aldırdım :)
Sumiire Ozgectndg benim bulabildikleri bunlar atıştırma bardağına heveslenmiştim ama bulamadım ayrıca kitaplarda %50 indirim varmış ama kızım durmadı fazla bakamadım tekrar gitmeyi düşünüyorum bir sürü iş Bankası yayınlarının kitapları var
Annesininportakali53 tugbacns kaynanama aldırdım bende canım onların ordakinde varmış valla her bime bir tane gelmiş o yüzden bizim burda yoktu allahtan bende buldum
Ozgectndg onurhan minik olunca pek ihtiyac olmuyor büyüdükce onu alayım bunu alayım diyor insan benim kız 2 yaşında bi gör o zaman tadı cıkıyor aldıklarının
Sumiire onurhan mama önlüğü nunu değilde giyilebilir var onlar müthiş birşey hiç kirlenmiyo bebişim kıyafetleri
Ozgectndg krdelen41 bende alıcam ama kızımda 2 ay anca kullandım sonra banyoda direk yıkadım küveti attım bende şimdi 11 haftalık hamileym biraz daha büyüsünde alıcam
Azra41 Ozgectndg Giz zaten hayatında ilk defa torunu için bişey yapmış onuda dersem kalp krizi geçirir boşver skshsvvssv