tugbacns Sevvl yok daha almadık yaa açıkçası ne alacağımıza da hiç karar veremedik şimdilik duruyor bakalım siz aldınız mı
Sevvl tugbacns biz aldık e bebekten kız 4500 heryerde aradım son kalmış bir avm oraya gittik arabayla bütün İstanbul’u gezdik çok ındırıme girmişti çünkü dandikte değil hangi ildesiniz bi tek Ankara’da kalmış demıstı çocuk e bebekte ki
elifcicek_07 Ozgectndg kız kimi kime şikayet edeceksin müdürü çağırın dedim geldi. İsterseniz sizin için sonraki parti den ayırtabilirim dedi. Yaa ben ne için tartışıyorum Burda beyefendi dedim
Azra41 Ozgectndg Ana kucagini kaynanam almış ben şok 😄 ben lastikli çarşaf baktım burdaki 3 bimede yoktu tam benim beşik olcusundeydi şans 😄🤷🥰
Azra41 Ozgectndg Giz zaten hayatında ilk defa torunu için bişey yapmış onuda dersem kalp krizi geçirir boşver skshsvvssv
zty0206 Ozgectndg lastikli çarşaf aldım İlk 100 sözcükden aldık gökyüzü kitaptan aldım Hışırtılı kitap çok ufaktı almadım
Aysegller elifcicek_07 küvet internette de aynı fiyat bn 250 aldım kargo geldikten sonra 220 ye düştü takip edin genelde 220 TL ye iniyo hep
tugbacns Sevvl iyi yapmışsınız valla ☺️☺️ ankaradayım ben de hangi model aldınız canım yanyana olanlardan mı yoksa arka arkaya olanlardan mı hangi marka bir de
KorkuluAnne elifcicek_07 şikayet edin şubeyi işten bile çıkartıyorlar yaptıkları haksızlık ve bim kurumsal direkt şikayet edin