catandgirlmom Gskasim1 bardağa yarıya kadar su dolduruyoruz saç teline ya da ipe altans takıyoruz tektaş olmaz ağırlık merkezi eşit olmadığı için 😂 sonra yavaşca suya değmeden o yüzük dönmeye başlıyor eper yuvarlak dönüyorsa kız dik sallnıyorsa erkek 😂
Gskasim1 catandgirlmom bana 14 haftalıkken söylememişti şuan 18 haftama yaklaştım hafta içi 3 lü taramaya gitcem söylemezlerse tıpış yıpış özele 😄
catandgirlmom Gskasim1 aaaa nasıl yaa çoktan öğreniyor herkes o haftada inşallah öğrenirsin inşallah ben de 12 de öğrenirim 😂
catandgirlmom Ummu_gulsevinc 😂 ters çıkan teoride çok sayıda olduğu için bende demekki erkek çıkma ihtimalide baya yüksek
catandgirlmom Seyma06 ya ihtimal 50 olunca yrı yarıya çoğunda tutmuş takvim çoğunda tutmamış nasip inşallah sağlıklısıyla 😍
Gskasim1 catandgirlmom söylemediiii eşim ben hissediyorum kız olcak diyo herkes kız diyo ama çok umutlanmak istemiyorum açıkcası 😂
catandgirlmom iremyigit anket takvimin doğru sonuç verme oranı daha yüksek çıkıyor artık bakalım bizde öğrenince bende yazacağım 😂
catandgirlmom Bebekliannee haha işk öğrendiğim günden beri meraktan çatlıyorum zaten sabırsız bir insanım 😂 bardak yarısına kadar su sonra alyansı ipe ya da saçla bağlayop suya değdirmeden bardağın içine soktuğunuzda yuvarlak dönerse kız dik sallanırsa erkek 😂
catandgirlmom Gskasim1 bende içine kız doğuyor diyorum bence istediğim için o yüzden umutlanmıyorum ya zaten ne olursa olsun sağlıklı olsun o benim herşeyim olacak ta insan yine işte merak ediyor