Nurella2 Sevcan__ gebe kaldığım ay mayıs tek sayı yaşım 28 çift oluyor yani sonuç erkek çıkıyor ama cinsiyetimiz kiz🤗
Nurella2 Sevcan__ Buda çift yani erkek hersey erkek çıkıyor cin takvimi de erkek ama doktorların yarisi kiz yarısı erkek diyor😅
catandgirlmom Gskasim1 bende içine kız doğuyor diyorum bence istediğim için o yüzden umutlanmıyorum ya zaten ne olursa olsun sağlıklı olsun o benim herşeyim olacak ta insan yine işte merak ediyor
catandgirlmom SercinOzel bardak yarısına kadar su sonra alyansı ipe ya da saçla bağlayop suya değdirmeden bardağın içine soktuğunuzda yuvarlak dönerse kız dik sallanırsa erkek 😂
Gskasim1 @Sevcan__ @catandgirlmom kızlar teorilerin hepsi kızdı bugün öğrendim kızım oluyormuş bende tuttu çok şükür tattırdı rabbim iki meyveyide 🥰
catandgirlmom Gskasim1 ayyyyy nasıl mutlu oldummm gözünüz aydınn allah sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️❤️❤️❤️ Ve bendede tüm teoriler kız inşallah benimde önce sağlıklı sonra da tatlış bir kızım olur 😍
Gskasim1 catandgirlmom çok sağolun amin inşallah 😍 rabbim tüm hamile annelerin gönlündeki afiyetle yaşamayı nasip eder sizden de inşallah güzel haberi alırız 😍
DDemett Benım maya ve cın takvımınde kız çıkıyor ruyamdada ıkı kez kız bebek emzırdıgmı gördüm henuz daha çok ufağız bakalım 🫣🫣
DDemett catandgirlmom ınsallah zamanla öğrenıcez bakalım daha ufağız bugun şükür kalp atışımızı dınledık🥰