Sevcan__ Bebekliannee aynen canım erkek çıkmış 2 side çift veya 2side tek olursa kiz biri çift biri tek olursa erkek benim ilk hamileligimde yapmistim kiz cikmisti ve kızım oldu
Bebekliannee Sevcan__ kızıma denedim şimdi. 22 yaş 12 .ay çift çıkıyor ikisi doğru çıktı ama 12.ayda mi tam hamile kaldım bilmiyorum. 16 Kasım son adet tarihi .12.ayda da kalmış olabilirim
Gskasim1 Sevcan__ bunda da tek çıktı haftaya kontrolüm var ya bu kadar şeyin hepsi kız diyor ya tüm teoriler tutacak yada tüm teorileri çürütmüş olcam 😂😂😂 inşallah tüm hepsi tuttu doğru diye dönüş yaparım hayırlısıyla 🥰
Gskasim1 catandgirlmom bana 14 haftalıkken söylememişti şuan 18 haftama yaklaştım hafta içi 3 lü taramaya gitcem söylemezlerse tıpış yıpış özele 😄
catandgirlmom Bebekliannee haha işk öğrendiğim günden beri meraktan çatlıyorum zaten sabırsız bir insanım 😂 bardak yarısına kadar su sonra alyansı ipe ya da saçla bağlayop suya değdirmeden bardağın içine soktuğunuzda yuvarlak dönerse kız dik sallanırsa erkek 😂
Papatyaa_01 catandgirlmom benimde gönlümdeki kız valla :) inşallah Allah sağlıklısından gönlümüze göre versin 🤲💚😇 benim detaylıya bir ay kaldı napalım bir ay daha sabredecem ben 🤷🏻♀️😂
catandgirlmom Seyma06 ya ihtimal 50 olunca yrı yarıya çoğunda tutmuş takvim çoğunda tutmamış nasip inşallah sağlıklısıyla 😍