Deletedmom_85 Ben bu konuda tecrübemi söyleyeyim. İlk çocuğuma hemen hamile kaldığım için ikinci gebeliğimi düşünürken doktorlar pek önemsemedi hamile kalamayışımı. Adetlerim aşırı düzenliydi. 28 günde bir olur, hiç şaşmazdı. Saati bile. 2 yıl hamile kalamadıktan sonra menagonla yumurta büyütelim dedi son gittiğim doktor. İğneleri kullandım 5 gün. 1 tanecik bile yumurtam büyümedi. Meğer adet olurken de yumurtam büyümeden oluyormuşum. Böyle böyle polikistik overe dönmeye başlamış vücut. Doktor sende kesin insülin direnci var, dedi. Kilolu da değilim üstelik. Genelde kilo probleminde olabiliyormuş. 3 gün şeker hapı kullanıp Menagon iğneye devam ettim. İnofolic Combi de kullandım. Hemen 1 yumurtam büyüdü ve ilk seferde hamile kaldım. Onca doktora gittim. Hep her şey normal dediler. Bazen atlanan, gözden kaçan şeyler olabiliyor. Meğer açlık şekerim 120′ymiş. Hamilelik boyunca diyet yapmam gerekti. Daha önce hiç yumurta takibi yapılmamış madem, tedavi görmeniz işe yarayabilir. Umarım da yarar.🥰🙏🏻