Deletedmom_85 kuzum benim seni çok iyi anlıyorum, biliyorsun dimi, bak şimdi bebek istemen çok normal bir istek, ama erken ama daha sonrası, sonuç da istiyorsun ha şimdi, ha 1 yıl sonrası, 1 yıl doğal yolla gebelik olmadıysa bunun altında yatan bir çok sebepler vardır. Eğer sebep yoksa sebepsiz inferlitedir. Sebepsiz inferlite süreci uzatır. Sen bu yolda alternatifleri değerlendir. Yaş faktörü mükemmel bir avantaj unutma!
Ne yapmalısın:
1) mutlaka yumurta rakibini dene en az 3 kere dene…
2) aşılama genelikle, düşük ihtimali yani doğal gebelikden farksız buna vereceğin parayı, tüp bebek tedavisine ver daha mantıklı…
3)tüp bebek tedavisi de garanti olmayan ama en azında başarısı yüksek tedavidir.
Sen, kendin bilinç altını tüpe endeksledin bilinç altın otomatikman doğal yolla olanı stres altına sokuyor. Haa diyeceksin gelde stres olma olunur kim demiş stes olunmaz diye, bal gibi olunuyor insanız tabiatımızda var.
Şimdi sakin ol ve kendine ne istediğini sor.
Hangi yolla kalmak istiyorsan ona odaklan famera başlıyacak, ondan da umudum yok diyerek olumsuzlaşıyorsun bu süreci etkiler.
Yani demem o ki, başlayacağın tedaviye mutlaka pozitif bak❤️ seni çok seven forum arkadaşın nacizane tavsiyesi bunlar 🌸❤️😉