Deletedmom_85 Kuzum bir filozof der ki, insanın sadece elinden gelen şeyler için endişe duyması mantıklıdır, elinde olmayan müdahale edemeyeceğin şeyler için endişe duymak anlamsız, çünkü sen ister yumurtlama testi yap ister yapma, ister sal ister salma ,Allah senin bebeğini ne zmn rahmine koyacaksa o zmn koyacak bunu değiştiremezsin , o yüzden o yumurtlama testleriymiş doktor kontrolüymüş hepsini bırak ,zaten ikinizde de hiçbir sorun yokmuş… Şimdi ben sana diyim hamilelik öncesi vitamin takviyeleri çok önemli çünkü bulantı sebebiyle beslenemedigin dönemde kan değerleri düşüyor ,o yüzden hamilelik öncesi depolarının ağzına kdr dolu olması çok büyük avantaj , sağlık ocağında tahlil verip demir ,d vitamini ve B12 takviyesine baslamalisin , ki bunları kullanmak hem saçlarını güçlendiriyor hem cildin güzelleşiyor hem tırnakların güçleniyor ,böyle elma yanaklı ponçik bir kadına dönüşüyorsun 🥰 hem psikolojik olarak iyi geliyor hem vücut olarak çok gucleniyorsun ,hamile kalmani kolaylaştirmasi da cabası 😍 bir diğer yandan kış geldi eşin de keçi boynuzu ve propolis karışımı içebilir her gün iki tatlı kaşığı aktarlarda da var İbrahim Saraçoğlunda da var, hem bedenen güçlenip kışa hazırlık bir diğer yandan sperm kalitesini artırması cabası , yani kendiniz için bi şeyler yapın ,aaa bi bakmissiniz tüm bunlar üreme sistemi için de faydaliymis 😁 tüp bebek olayını da yapacaksan Mart gibi düşün derim , çünkü hamileliğin ilk ayları kusmakla geçtiği için çok sıcaklara gelmemesi süper olur, ikinci trimester yani hamileliğin balayı denir ,o dönem yaza gelsin sıkıntı yok , son trimester da kışa denk gelsin nefes almak fln zorlaşıyor çok terliyormişsun kışın daha rahat olurmuş öyle diyorlar ben bilmiyorum🌷 yani sen şimdi naçizane fikrim marta kdr tüp bebek doktoru araştır,maddi olarak para da biriktir ,o esnada da spor beslenme takviyeler kendine bakım gezme tozma hobi kursları vs kendine kaliteli vakit ayır 🥰 sonra bi bakmışsın hamile kalmışsın , inşallah inşallah inşallah 😇 dua et ki bir sorunun yokmuş , bu demek oluyorki tüp bebekle çocuk sahibi olma ihtimal yüzde 99,9 😍 sorunu olan tedavisi olmayan nice kadınlar okuyorum burda, hasretinizi yipranmanizi sürekli tek çizgi görmenin verdiği üzüntü konusunda haklısınız ama şükür ki önünüz yolunuz aydınlık, gelecek için endişelenecek hiçbir şey yok 💁🤗