MorKelebek54 kuzum ben zaten evlendim hamile kaldım kalbi durdu 8. Haftasında rezillik içinde kürtaja girdim uyutulmadım uyuşturulmadım ekimde evlendim aralıkta oldum kürtajı . Yaşadığım yer Antep gelin geldim o kadar saçma bi sistemi var ki sadece özel bakıyor devlet asla bakmıyor alay edip yolluyor . 2 ay özele gittim klomen kist yaptı tamam gecti ama benim simdi bunu sormam için tekrar özele para bayılmam gerek 🙄 Devlet yüzüme bakar gönderir bişey yapmaz . Ona canım sıkılıyor . Pıhtılaşmam varmış bebek ondan ölmüş onu herkes 3 haftada yaptırıyor benim 2 ay sürdü neler yaşadım varya anlatamam sana . Yanlış kan almışlar sonuc 1 ayda çıkıyordu bi gittim test yanlış ağla ağla yine kan verdim 1 ay daha bekledim aldım özele götürdüm pıhtılaşman yok ddi burda herkes var nasıl yok ddi başka özele gittim var kan sulandırıcı hap kullancaksın hamile kalınca iğnr tedavisi olacak dedi yani bi işim rast gitmiyor evlendim evleneli ben anlamadım kimsenin malında fln da gözüm yok hemen bebeğim olsun da demiyorum düzeliyim diyorum yok . Haziranda sıçradım kalp çarpıntısı yaşadım 1,5 ay hastanelere acillere git gel yaptım ölyrm sanıyordum eşim gece vardiyasındayken arıyordum işi bırakıp geliyordu çıkartcaklardı eşimi , devlete gidyz tabi diyorki panik atak boğazım şişti yemek yiyemedim 47 kiloydum verdim iyice ağlıyordum uyumak yok uyuduğum an sıcrıyorum uyanıyordum eşim ddi böyle olmaz özele bi gittik panik atak değil alerjim varmış çimenlere . Doktor şaşırdı bide o sıra antidepresan bile yazılmıştı devlet sağolsun 😏bi gün içtim yine acillik olmuştum . Kürtajım sıkıntı , pıhtılaşma testim sıkıntı , alerjimi anlamadılar , eee simdide bu … 13 aylık evliyim ocaktan beri sadece ağustosta hastaneye gitmedim düşün diğer aylar hep gittim . Antebe gelmeden önce sadece 2016 da diş çektirmişim 20lik baskada işim olmadı hastanede burda nolduysa işin içinden çıkamıyorum