MorKelebek54 Kuzum e2 hormonu östrojen . Bende baktırdım martta sıkıntı yoktu fsh 9 küsürdü, dedik eşimede baktıralım spermde önemli bise . 9 milyon sperm çıktı ileri hareketliliği çok iyiydi doktor sıkıntı olmaz dedi . İnst dan bi doktora attım düşük gec kalırsın tüp bebek öneririm ddi şaşırdım . Devlete geri gittim ilaç sordum 550 küsür 🙄 o sırada ben eşime takviye edici seyler yaptım içirdim yedirdim test vermeden bide ilacı alalım dedik aldık. Bide özele gidiyim baksın kalamadım die gtmedim hiç 10 ay oldu dedik , gittik doktora eski testleri gösterdim bişeyin yok kalamaman enteresan geldi bu ay ozmn yumurta geliştirici ilaçla deneyelim kesin sonuc değil bu haberin olsun kist olabilir dedi . Bende tamam dedim kullandım yumurta 22 mmdi iğne vurdurdu . Çatlama iğnesinden sonra çatlar gebe kalcan diye bişey yok rabbim ne yazdıysa o olur inşallah adet olmazsın dedi birde bana duphaston verdi bebek olursa tutunsun yoksa adet oluyum die . Çatlatma iğnesinden 14. Gün herkes test yapmış pozitif , bende negatif çıkınca dedim 28. Gün kesin olurum hemen randevu aldım devlete amh fsh lh testesteron ve estradiol e2 (östrojen) e bakıldı . 3. Günümdü baktı doktor 24mm kist var ddi sonuc için yarın gelin ddi ama ben özele gitcektim ztn aldım testi sabah gittim doktor baktı fsh 6 küsür amh 2 küsür yaşına göre çok iyi ama bu östrojen yüksekliği olmadı bu şekilde kalamazsın dedi . Gebeliğe hazırlayan sıvıymış rahmin salgıladığı sıvı . Doktora ddim adetim kesik kesik oldu die bişey olmaz ondan normalde gecikmen yok demi ddi yok ddm baktı 24 mm kist var sağda ddi gösterdi 😅 ama ben takmadım bile cünkü doktor çok naif bi insan , çıktık dediki bu eriyen folikül kisti klomen sende kist yapmış doğum kontrol ilacı vermek istemyrm o eritir ama gebelik düşünüyorsun 1 ayın boşa gitmesin şu gün tekrar gel bakalım dedi . 7 gün sonra gittim baktı kist yok heryerine baktı rahmin 7 mm rahim duvarın çok çok iyi sen 3 ünde duphastona başla dedi ama yumurta gördüm demedi . 3. Günü yani adetimin 17. Günü adet oldum ilaca baslıycağım gün 😂 doktor gel demedi her ay hamile değilim ya gelmemi istemiyor . Birde benim yapabileceğim bişey yok herşeyin normal eşinin spermide normale dönmüş dedi . E2 hormonuda işte kızlara sordum kist yükseltiyor eriyince düşüyor dedi . Bende ondan dedim sana adete yakın sen 4-5 tane randevu al 2.-3. Gününe denk gelmeyenleri geri iptal edersin denk gelene gidersin kuzum . Eğer yüksekse kalamazsın istediğin kadar diğerleri iyi olsun . Evlenmeden öncede bi sıkıntım yoktu , aslında simdide yoktu ah o klomen ah anamı ağlattı 😅 Ama unutmayalım ki biz bunları böyle konuşurken hamile kalacağımız gün zaten rabbim tarafından yazılmış ❤️Biz sadece elimizden geleni yaparız rabbim karşılıksız komaz buna inanıyorum elbet kalacaz kuzum Allah büyük . Bugün hapy momdan tanıştığım arkdsıma gittim bebek görmeye beraber denedik kaldı doğum yaptı cuma günü , 3 günlük bebek yani . İlk fotosunu attı içim sızladı beraber denedik ben kalamadım o doğum yapana kadarda kalamadım ya . Sonra onun 5 sene kalamadığı nelerle uğrastığı aklıma geldi 4 kaybı vardı 1 oğlu var smdi yine oğlu oldu . Beni gözünün önüne getir diyor oda ameliyat oldu eşide oldu kaldı . Kucağıma verdi bebeği inan içimdeki büyün korkular gitti ya kalamazsam diyordum onu kucağıma aldım huzur doldu içim . Hergün yaklaşıyoruz bizde kuzum hamile kalmaya kalacaz ama işte rabbim biliyor gününü ❤️ inşallah yaş geçmeden kalırız ben 29 um ondan korkuyordum ona gelecek sunamam yaşım yüksekken kalmayım diyordum ama işte nasip