• Doğum
  • Spinal, Epidural ,Genel anestezi sezaryen ???

Mervfrt1 ben genel oldum, uyandığımda ağrılarım çoktu bebeğimi gözüm görmedi ağrıdan. Ama spinalden korkuyorum, hissedersem panik anıyla bayılırsam diye korkuyorum

Mervfrt1 İlk doğumu genel anestezi ile oldum çok zor kendime geldim anesteziden ayrılmam zor oldu o yüzden ikinci gebeliğin şu anda kesinlikle Spinal olacağım her anına şahit olmak istiyorum ilk çocuğum da göremedim odaya geldiğinde ağrı dan onu emzirmek bile zor geldi bana ama Spinal de öyle bir durum olmuyor muş birtık geriliyorum her şeyin farkında olacağım için tamamen uyumuycam için ama onun doğduğuğını görmek istiyorum o yüzden kesinlikle Spinal

AzraFarah genel çok rezillik ya valla ben kör oldum sanmıştım çocuğumu hiç görmedim ağlıyodum kör oldum diye 😅

Babyozi21 bende onuda çok merak ediyorum denemek lazım bi 😅bebeğimi görmek isterim içim rahat olur en azından

Mervfrt1 kör olmak değil benimkisi ağrım o kadar çoktu ki ölmek ister gibiydim. Kızımı getirdiler ama böyle anlatılan gibi bebeğimi kucağıma aldığımda herşey bitti onu kokladım falan diyorlar ya bende öyle bişe yoktu ya,çekilin canım acıyor diyordum.

Mervfrt1 oda doktor ve ekibinin tecrübesine kalmış.. 😊 sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına alasınız inşallah 🙏

Bsrakyc59 belden vuruyolar ya hani iğneyi acıyor mu çok 😂yani birde rahat emzirmişsiniz normal doğum gibi mi demek istediniz bir nevi normal doğumdan sonra süt daha kolay gelir derler ya o anlamda sordum

Mervfrt1 ay 2. Doğumumu da spinal yapcam allahın izniyle. Cok rahattı. Bir iğne sonra ayaktan ısınmaya baslama gerisinde sıfır acı :) hayatımın en güzel anı kızımın ilk ağlayışını duydugum ilk gördüğüm andı. Bu arada sıfır acı ama cekiştirmeleri vs hissediyorsun hatta bebeği cıkarırken baya bastırıyorlar filan ama sadece sallanıyorsun hiç acı yok. Benim yanımda hemşire vardı telefondan resim flan gösteriyordu muhabbet ediyorduk cok rahat geçti. Bebek cıktı yarım saat daha ameliyat devam etti sonra bitti gitt 1 haftada tamamen ayaklandım tavsiye ederim

Mervfrt1 Epidural sezeryan öneririm çünkü dogum sonrasında acayip işe yariyo onun sayesinde ilk yuruyusum cok kolay oldu agrim olmadı öyle

Mervfrt1 bilmem hiçbir şeyi görmemek,sonda takılma işlemi,biraz uyumak bana daha iyi gelmişti ama doğumdan sonra öyle olmadı. Doktorumla konusucam doğuma yakın,o daha bilgili ve tecrübelidir bu konuda. Kararı ona bırakıcam

baby3_ herkes memnun sanırım ya ne güzel inşAllah bende cesaret ederim

Mervfrt1 Kesinlikle epidural sezaryeni tavsiye ederim eğer sezaryen olacağınız kesinse 💐 Eğer stres yaparım diyorsanız anesteziste bana biraz sedasyon verir misiniz derseniz kaygı stres vs hiçbiri olmaz hafif uykulu gibi olursunuz ben ilk doğumum olduğu için istemiştim. Ama 2. Doğumumda sedasyona gerek duymayacağım büyük ihtimalle ☺️ Hayırlı doğumlar dilerim.

Prenses34_annesi yani şöyle süt hemen gelmedi tabiki. Tamamen gelmesi eve gidip duş alıp uyuduktan sonrayı yani 3 günü buldu diyebilirim. Belden vuruyorlar iğneyi ve dediğim gibi sinek ısırığı kadar acıdı