Elifderin34 limoncicegim2 sağlıklı olsun gerisi önemli değil bir estetiğe bakar 😅 benm eşimin burnuda büyük estetik oldu ama gen değişmez ben de korkuyorum çocuklarımın burnu büyük olacak diye 😭
Eliftass limoncicegim2 hemde her detayı aynı bir şekilde doğdu usg deki ağız açışı eli sürekli yüzünde bi kaç belirgin hareket doğduktan sonra da aynı şekilde sapma olmadı 😅
hulya_6363 limoncicegim2 valla canm ultrason da aynı eşime benziyordu doğdu eşime tek benzeyen yeri dudagiysi onun haricinde erkek kardeşimin bebekliginin kopyasiydi ve birazda bana benziyordu eşime hiç benzemiyor:)
Smyye1B limoncicegim2 Daha çok değişecek 😇 Oğlum 20.ci haftada gorumceme benziyordu 28ci haftada tam anlamıyla yüzü oturmuştu bana benziyordu doğdu birebir 28.ci haftayla aynı. Kendi kopyami dogurmusum 😇
limoncicegim2 UmutsuzPolyanna sen genede Allah’ın cezası deme 😂😂 ben iki kişi buldum sonradan değişen içime bir ferahlama geldi kötü haber tellalı gibisin neyse ki geçti 😂
prematureannesi_ UmutsuzPolyanna efkarlandım dünden beri benim kide babasına benziyor huyunu da almış hiç şaşmamış teyit geçmemiş 😂😂
limoncicegim2 Elifderin34 amiiin de 😂😂 Opheliaaa çirkin bebek yok çirkin hala var allahım sen ne huyunu ne tipini benzetme
Smyye1B limoncicegim2 Bende çok üzülüyordum çirkin olacak diye ama tontiş bir bebek olarak doğdu 😇 kirpi saçlı çekik gözlü bembeyazdi. Görümcem kara kuru bişey 😂😂
limoncicegim2 Smyye1B sen genede öyle deme 😂 bende kara kürüyüm eşimde kara kuru beklentim asla beyaz mavi gözlü değil ama olsun ben olan kara kuruya çekerse sevinirim tabi 😂😂
Kedilitazeanne1 limoncicegim2 ay bende okadar merak ediyorum ki bunu😂🤦🤦 bı ultrasonda burnu fındık gibi minnacikti bir ultrasonda geniş kocamandı anlayamadım hsjsjsks 37+5im bakalım dogurunca anlicam
limoncicegim2 Kedilitazeanne1 nefes alsın o burunlarından bize yeter tabiki ama şimdi şekilde mühim 😂
Kedilitazeanne1 limoncicegim2 ay tabiki benim burnum orta düzeyde , babasının burnuda estetik gibi çok güzel oyuzden babasının burnuna çeksin istiyorum 😂😂
Smyye1B Kedilitazeanne1 Bende hep babasına çeksin diyordum burnunu ince uzun diye eşim hep çekmesin sana çeksin diyordu meğer adamın burnu estetikmis benden saklamış sonradan itiraf etti 😂😂 Ben burnumu yaptırdım bana çekerse yamuk olur dedi 😂
Kedilitazeanne1 Smyye1B ay ciddimisin 😂😂😂😂🤦 eşime bende bazen diyorum kesin yaptırdın da bana soylemiyosun diye oda heee estetik burnum diyip dalga geciyo 😂😂😂 bende ne arar estetik yaptiricak para diyo 🤦🤦