Kedilitazeanne1 Smyye1B ay ciddimisin 😂😂😂😂🤦 eşime bende bazen diyorum kesin yaptırdın da bana soylemiyosun diye oda heee estetik burnum diyip dalga geciyo 😂😂😂 bende ne arar estetik yaptiricak para diyo 🤦🤦
Smyye1B Kedilitazeanne1 Vallahi saklamış adam sürekli ailesinin yanında da diyordum birbirilerine bakıp guluyorlardi meğerse ondanmis 😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim limoncicegim2 detaylıca ne gördüysek aynısı. Orta ve yüzük parmağı ağzında rockci işareti yaparak emiyordu elini hatta şakasına kız dur daha şimdiden başlama dedim hala aynı emiyor elini o derece aynı 😂😂😂
Haticesalih Kızlar nasıl anlıyorsunuz ya ben kime benzediğini falan hayatta anlayamıyorum gerçi oğlan anaya kız babaya derler benimki oğlan inş bana benzer 😂
QUEEN0888 limoncicegim2 Benim)Oğlum tamda ben😍Şimdiki)gebeliğimdeki oğlum babasına benziyooor😂😂😂Bakalım çıkınca))bi ümit bana benzer🤪)
Prenses34_annesi limoncicegim2 kızım=babası kopya arkadaşlar sanki kitaptan çekersin ya kopyayı o derece😂
limoncicegim2 Prenses34_annesi benimde kız kesin babasına benzer neyse duymaya başlamış tembihlimde çok benzemesin
Prenses34_annesi limoncicegim2 aynen 6. Ayımdayım ben bebeğin tam net duyduğu bir an valla kocamdan başkasını görmüyorum ki evde aynaya baksamda fayda yok çekmiş 6 ay olmuş dönmez bundan sonra😂😂😂neyse ya kocamıda çok seviyorum sevimli birşey bir ikincisine hayır demem🥰😂
limoncicegim2 Prenses34_annesi ay hiç sorma bende ondan başka birşey görmüyorum bana benzese daha iyidi ben daha sevimliyim ama neyse napalım artık başa gelen çekilir 😂
prematureannesi_ UmutsuzPolyanna efkarlandım dünden beri benim kide babasına benziyor huyunu da almış hiç şaşmamış teyit geçmemiş 😂😂