Ozlemtastekin İncia-weleda-badger-ecowell en temiz ürünlerden, diğerleri malesef çok kötü içerikleri barındırıyor.
Gny18 Gebelik_17 kesinlikle Sudocrem öneriyorum. Bebeklerimin poposu yara olmuştu Sebamed Hametan Bepantol asla işe yaramadı Sudocrem 2 kullanımda hemen iyileştirdi. Çok yoğun olduğu için uzun süreli kullanılıyor.
menbesrun MSultann merhaba trukid pişik kremi içeriği tertemiz parfümde dahil olmak üzere zararlı hiçbir şey yok mustelanın bile reklamlar ile şişirilmiş bir ürün olduğunu ve içinde zararlı kimyasallar olduğunu öğrendim. Prema ve anneliği diye bir sayfa var instagramda çok detaylı inceleyip paylaşıyor bakabilirsiniz
Tugceonur Gebelik_17 mühendisin oğlu diye bir blogger var ondan bakabilirsiniz bütün ürünleri detaylı inceliyor instagramda
Didem18 Gebelik_17 Gebelik_17 penaten pişik kremi, şampuanı, vücut losyonu… Hepsi penaten. Görümcem kullanmıştı kızına,çok memnun kaldı. Bende aldım. Biraz pahalı ama baya gidiyor…
mavininhertonuu Kendi yaptığımız zeytinyağı ve kendi yaptığımız kantoron yağı, pişik kremi göğüs ucu kremi falan almicam eğer yapabilirsem vakit olursa ayva çekirdeklerinden de jel yapıcam göğüs yarası içinde
M-eng95 Gebelik_17 Canım mustela aldık eczane önerisi ile inşallah iyidir, ama bepantol de iyi diye duydum
Zahidecvi Ben oğluma bütün pişik kremlerini kullandım ama hiç biri iyi gelmedi daha kötü yaptı sudocrem kullanıyorum şuan çok da memnunum
Tuba2949 Zahidecvi Evet pşiğe iyi geliyor ama ağır kimyasallar var hatta hormonl bozan madde var. Lütfen sürmeden araştırın
Tuba2949 Z_m_K Maalesef içerik temiz değil araştırmanızı tavsiye ederim. Şampuanı içerik temiz fakat pişik kremi değil
NaimeYilmaz MSultann Var tabii temiz içerikli ama temiz içerikli ürün önerisine sudocrem söylendiği için bilgilendirmek için yazdım. :) Hatta ben de kullandım 1 sene kadar ileri pişiklerde. Bir sabah çocuğum yediği için acile gitmiştik. Bütün değerleri yüksekti. Zehir danışma hattını aradığımda içinde ağır kimyasal maddeler olduğu acile gitmemiz söylenmişti. Ben de bu derece olduğunu bilmezdim. O gün bugün eve sokmadım. Kantaron yağı kullandım ileri derece pişiklerde.
Oozzee Gebelik_17 3. çocuğuma hamileyim; hep Mustela ve Incia kullandım, gene bu bebeğim için de bu markaları aldım, içerikleri temiz.
PeraTuna Gebelik_17 Burt’s bees’in pişik kremi vücut losyonunu aldım . Bildiğim en temiz içerikli ürünlerden biri.hatta çatlak için de bu markayı tercih ettim