Neslihan37_ Gebelik_17 kesinlikle kalitesi tartışılmaz anında pisigi kesen pişik kremim CHİCCO NAPPY CREAM. Daha da ötesini tanımam harika bir icat gerçekten
Beybiigirl Gebelik_17 ecowell, incıa, ıva natura, weleda, minoris bunlar biraz pahalı ama temiz içerikli . Mustela ve sudocrem malesef etkili ama içeriği hic ama hiç masum değil
Aysunercan Gebelik_17 mustela aldim bende ilk bebegim deneyecegim eger yaramazsa baska bir pisik kremini denerim artık. Sudokkrem zararli diyirlar ama pek bilgim yok acikcasi
Tuba2949 Elifdemir2134 Atkı içerik temiz değil araştırmanızı tavsiye ederim. İçeriğini tek tek ne olduğunu ve zararlarını Google da aratıp bakabilir yada profesyonel biologların araştırmasını inceleyebilirsiniz. Maalesef hiç masum bir krem değil.
Tuba2949 Zahidecvi Evet pşiğe iyi geliyor ama ağır kimyasallar var hatta hormonl bozan madde var. Lütfen sürmeden araştırın
Beybiigirl Tuba2949 ya tabi ben genel olarak temiz diye yazdm .öyle düşünürsek her markanın her ürününe iyi yada kötü diyemeyiz mesela mustelaninda göğüs ucu kremi çatlak yağı temiz.burda ince arastrma yaomak tercih annelere kalıyor
Tuba2949 Z_m_K Maalesef içerik temiz değil araştırmanızı tavsiye ederim. Şampuanı içerik temiz fakat pişik kremi değil
gorky Mustela kullanıyorum bepantholde yedekte tutuyorum sudocrem biraz daha katı kalıyor diğer kremlere göre
Mucizemutlusu Gebelik_17 ben minoris in pişik kremini aldım. Henüz kullanmadım tabi ama içeriği temiz diye aldım açıkçası
Seymaaktas MSultann trübaby diaper balm organik. İçinde kesinlikle kimyasala dair bişey yok sadece doğal yağlardan oluşuyor