prematureannesi_ Gebelik_17 ıva natura almıştım ama faydasız pişik oldu doktorumuza söyledim o bir kaç krem verdi onları sürüyorum bez yetiştiremiyorum hiç kuru kalmıyor günde 15 belki 17 bezden fazla
Nurguler Tuba2949 teşekkür ederim, sonuna kadar size katılıyorum bende muhendisinoglunu takip ediyorum yıllardır ve sürekli içerikleri araştırıyorum kendimde laborantım ve mustela 3 2 1 gayet etkili , zeytinyağ saf da aynı şekilde etkili 💕
Nurguler Nurguler ayrıca mustela da eskisi gibi %100 doğal değil kremleri de sampuanlari da ama çoğu markaya göre masum 🙂
123xyz Tuba2949 dogru diyorsunuz ama çoğu kimse içeriğinin temizliğini önemsemiyor maalesef kısa süreli sonuca odaklanılıyor deterjanda da aynı dalin uni baby tavsiyeleri havada ucuyor
Kleops Gebelik_17 birçok kişi sudo krem yazmış ama içeriği gerçekten hiç iyi değil. Ben araştırmalarım sonucunda trukid aldım. İçeriği tertemiz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
aysenurrkkk Nurguler teşekkür ederim bende eczacıya sorup almıştım hangisini öneriyorsunuz diye inşallah memnun kalırız
Gebeyim35 İnstagramda prema ve onun anneliği diye bir hesap var,kadın yabancı turkce bılıyor ve biyologmuş tum temız içerıklerı , ıyı sandıgımız markaları nedenlerıyle paylasıyor hesabını bi inceleyin ,öne cıkanlarda cok guzel seyler var
[silindi] dugmeannesi mustela tarzı ürünler pişik oluşmadan önce sürülen ürünler. Pişik olduktan sonra pişiği tedavi etmezler.
Tuba2949 Burada weleda için özür dilerim ben şampuanı ile karıştırdım. Weleda pişik kremi içeriği maalesef temiz değil.
Setenay-inci SemaArin bende hametan pomad kullanacam arkadaşlar eczane ürünü daha güvenli geliyor bana yara yanık ve pişik kremi zaten
Nurguler [silindi] 0-3 ve 0-5 arası asitligi olan ph dengesi bebekle uyumlu doğal zeytinyaglar var ve etkisi gerçekten güzel masaj yağı olarak da kullanılabiliyor
12wkcjcjx Gebelik_17 kesinlikle sudocrem çok kötü pişiklerde bile akşam sür sabah hiçbir şey kalmıyor
Himahima Gebelik_17 almadan önce çok arastırdim. musteladan memnun kalinmis ve en doğal olan kremde o. Sudocrem de çok tavsiye edildiği icin almistim etkili bir krem ama içeriğinde katki maddesi olduğunu ögrendim.😔
Elifdemir2134 Gebelik_17 iki çocuğumu da arkoyla büyüttüm öyle pahalı kremlere gerek yok canım sadece tüp arko al kavanoz tipi yada kutu da olanlar değil tüp şeklinde olan arkoyu al çocuk pişikse sür bir dahaki bez değişiminde nerde pişik diceksin bana da dua etmeyi unutma lütfen 🙏🤗
Tuba2949 Elifdemir2134 Atkı içerik temiz değil araştırmanızı tavsiye ederim. İçeriğini tek tek ne olduğunu ve zararlarını Google da aratıp bakabilir yada profesyonel biologların araştırmasını inceleyebilirsiniz. Maalesef hiç masum bir krem değil.
Ebruznnn Eczaneden verdiler temiz mi bilmiyorum ama hamazinc krem muhteşem bir krem gece sürüyorum sabahına geçmiş oluyor pişiği bebeğim 16 aylık