17papatya Mfyy benimde kimyasal oluyor gebeliklerim eşimde sperm dna hasarı %35 ama yumurtalarım genel olarak çok kaliteli değilmiş tüp bebek denedik 5.güne gelemedi embriyolarım maalesef şimdi yılbaşına kadar ara vermeyi düşünüyoruz ondan sonra gebelik olmazsa belki yine deneriz tüp bebek
hayalbahcem Sinemberkehan kesinlikle prowoman erkekler için olanı da var eşli kullanabilirsiniz pahalı ama çok iyi eczanelerde var.
Yavuzseliminannesiii Canım benim arkadaşım 18 yıllık evliydi çocuğu olmuyordu kaç kez tüp bebek denedi en son bir ebeye gittik. Ebe yumurta kalitesi için arı sütü aldırdı. Ayaklarını ve karnını sürekli sıcak tutturdu yaz ayında olmamıza rağmen.bir karışım verdi içinde incir ceviz fındık fıstık felan vardı onu kullandı ve hamile kaldı.Şifa önce Allahtan tabi çok şükür kızı 2 yaşına geldi.
sedahsrky Sinemberkehan Tüp bebek yaptık biz ve arttırmak için bol su avakado bolca yulaf lapası yumurta et ve proteinden zengin beslendim.hergün 1 kefir içtim doktorum gerçekten yumurta kalitemin farkedilir derecede artmış olduğunu söylemişti hiç bir ilaç kullanmadım sadece çok iyi beslendim stresten beni strese sokcak tüm insanlardan uzaklaştım
Bfduam sedahsrky stres ciddi sıkıntı zaten. Fsh,amh kaçtı? Yulaf lapası işe yarıyor mu? Protein derken peynir de buna dahil mi? Tavuk,ekmek yedin mi?
gulcansvml10 Kesinlikle önce sabır be kendinize inanın önemli günleri kaçırmayın 2 gün arayla 3 te olabilir kaçırmayın derim adetten sonra akıntıdan belli oluyor yumurtlama sıvı su gibi olunca ve folik asit kesinlikle bana folidays yaradı yumurta süt et vb şeyleri hep yiyin. Fayaorganik instagramdan Fatih hoca bakabilirsiniz tavsiye ederim macunları ben aldım memnun kaldım
gulcansvml10 Ve birşey daha iyi bir doktor bulun size iyi gelecek onu dinleyin ben çok üzülüyordum Rabbim çok şükür nasip etti
1erkekkannesiiii Sinemberkehan doktor inofolic combi vermişti. Bitkisel olarak arı poleni ve arı sütü duydum cok cok az tüketmek gerekiyor ama faydalıymış bayağı
Zzzsss Sinemberkehan elma sirkesi aspir yagi sabah aksam ac karnina ilik suya için 2 gunde bir corekotu 10 damla damlatin Gece yatmadan bi yemek kadigi keten tohumu icin bu yaglar yumurtalik guclendirip hamilelik hizlandiriyor suan bende kullaliyorum bir arkadasim 2. Deneme kaldi
esmaaykur Sinemberkehan doktor mustafa fatıh karslı çok sonuç alab var insegram linkini attım bir göz gezdırın derım https://instagram.com/docdrmfk?igshid=YmMyMTA2M2Y=