yarensen06 Dikkatbebekvar Merhaba rica etsem banada bakar mısınız? Benim adım Yaren, Eşimin Serhan, Nasip olursa kızımızda Zeynep Elisa olacak 🤗
Dikkatbebekvar Tuana93 bebek aklı anneden fikri babadan alır. En üstte başka açıklamalar var ordan bakabilirsiniz
Puding Dikkatbebekvar biliyorum çok kişiye baktınız eğer uygunsa bana da bakar mısınız ben Semanur eşim Fatih oğlumuz Miran Aslan olacak Allah’ın izniyle
Nesli8998 Dikkatbebekvar Bizede bakarmisiniz rica etsem benim ismim Neslihan eşimin Erol bebegimizede Ali Alparslan koymak istiyoruz
Dikkatbebekvar Alparslaninannesii evet bebek için oluyor. Başka bir isim dusunebilirsiniz isterseniz bundan devam de edebilirsiniz.
Alparslaninannesii Dikkatbebekvar cnm Çiğdem- uğur Çocuğun ismini de düşünce olarak giray efe yada Alparslan - ilyas efe bakar mısın kusura bakma rahatsız ediyorum ama ona göre isim koyacam
zynpgl Dikkatbebekvar merhaba. Rica etsem bende , bakar mısınız? 🤭 Ben Zeynep Cemre, Eşim Mutlu, Nasipse kızım Zeynep Ada. ❤️
Patricia Dikkatbebekvar günaydın hayırlı pazarlar müsaitseni bana da bakabilir misiniz? Adım patricia Eşim kaan Oğlum chris olacak
aren6161 Dikkatbebekvar merhaba banada bakarmisiniz ben Arzu eşim Eren Oğlum Aren için bide kızım arven olcak nasipse
34_busra_34 Dikkatbebekvar merhaba benim içinde bakar mısınız Adım Büşra Eşimin adı abdulsamet Kızımın adını da Yüsra koyacağım nasip olursa ♥️
Melahatakca Dikkatbebekvar ayy bende merak ettim benim adım Melahat eşim Akın bebeğimiz Kartal Kayra olacak bizede bakar mısınız?
FredericChopin Dikkatbebekvar Müsait olunca bakar mısınız? 🍀 Anne Sema Baba Hasan Bebek Mihrimah Feza
Mucize2023 @Dikkatbebekvar Semra Mehmet Kızımın adını cansu - Ceren- defne veya Kübra düşünüyoruz . Rica etsem bize de bakabilir misiniz Teşekkürler 🌸🌼
_yasemin_ Dikkatbebekvar üzgünüm ama değer iyi değil. Akıl fikirden değil fikir akıldan üstün olması lazım. Bu durumu da şöyle örneklendireyim Hayvanlarda da akıl var mesela ama fikir yok. @Merve5155
KumsAlyaa Dikkatbebekvar Çok rica etsem vizede bakar mısın ben internetten baktım ama anlayamadım pek ANNE:ÖZLEM BABA:ALİ ÇOCUK:KUMSAL ALYA