asliii_ Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız 🤗 ismim anne aslı baba yasin oğlumuz da Cihangir olacak inşallah 🥰
Melahatakca Dikkatbebekvar ayy bende merak ettim benim adım Melahat eşim Akın bebeğimiz Kartal Kayra olacak bizede bakar mısınız?
Damla_gokk Bana da bakabilir misiniz @Dikkatbebekvar Dikkatbebekvar bana da bakabilir misiniz🙏 ismim damla eşimin adı mesut kizimızın adını Mira düşünüyoruz
Alparslaninannesii Dikkatbebekvar adım Çiğdem eşimin adı uğur çocuğun ismini yiğit efe düşünüyoruz rica etsem bakar misin
Dikkatbebekvar Tuana93 bebek aklı anneden fikri babadan alır. En üstte başka açıklamalar var ordan bakabilirsiniz
Huriyeemre Dikkatbebekvar merhaba rica etsem bize de bakabilir misiniz Eşim Emre ben Huriye kızımızın ismi Arven Ece olacak kısmetse
Kzytoo Dikkatbebekvar merhaba bize de bakabilir misiniz; anne ismi Naciye baba ismi Mustafa bebegimize kuzey Asaf ismini vermeyi düşünüyoruz.
tazeanneveminigi bendiyebiriii bebeğimizin ismini Atakan koymayı düşünüyoruz. Anne adı Meryem baba adı Turgay. Bakabilme şansınız var mı Riva etsek. 🥰
Dikkatbebekvar Alparslaninannesii evet bebek için oluyor. Başka bir isim dusunebilirsiniz isterseniz bundan devam de edebilirsiniz.