Kbra3352 Dikkatbebekvar bizim de bakar mısınız benim adım Kübra eşimin Çağlar alparslan tugra düşünüyoruz kızım var bi tane onu adı da zümra irem
Zuzu6901 Dikkatbebekvar çok merak ettim ben de canım bana da bakar mısın zahmet olmasa. Benim adım Zuhal, eşimin Ferdi, kızım da Gülce olacak inşallah 🤲
nolmusnolmus Dikkatbebekvar rica etsem benim bebeğimide hesaplar mısın, eşim zafer , ben İlayda, kızımıza ya inci ya da ışıl koymayi düşünüyorum
Alevm Canım banada bakarmısınız anne adı Alev baba adı Fatih kızımız olacak nasipse nefes yada güneş düşünüyoruz hangisi uygun
aysenur204 Dikkatbebekvar Adım ayşenur eşimin adı Hasan bebeğimizin ismi Sümeyye Efnan olacak bize bakarmısınız lütfen
tazeanneveminigi bendiyebiriii bebeğimizin ismini Atakan koymayı düşünüyoruz. Anne adı Meryem baba adı Turgay. Bakabilme şansınız var mı Riva etsek. 🥰
ozlemmmmm1 Benimkine de bakar mısınız lütfen. Anne adı: Özlem baba adı: Gökmen bebişin adı: Doruk Alp veya Tunahan olacak Teşekkür ederim 💐
Gny18 Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız rica etsem. Eşimin ismi Orhan Benim ismim Günay ikizlerimin ismi Mirhan Ali, Alparslan Miraç
gullokumum Dikkatbebekvar rica etsem bizede bakabilir misiniz🙏🙏🙏🙏 anne handan baba Seyit bebeğimize Yüsra ismini koyacağız🙏
EddaBilkil Dikkatbebekvar merhaba rica etsem bize de bakar mısınız? Benim adım eda eşimşn adı erdinç. Kızımıza eflin Meva koyacağız.
humeyrasmother Dikkatbebekvar bize bakar mısınız ismim Çeşminaz eşimin ismi kadir kızımın ismi nasipse Hümeyra
Sevim2211 Dikkatbebekvar merhaba ne kadar güzel açıklamışsınız rica etsem bize de bakabilir misiniz Sevim benim ismim Eşim Emrah oğlumuz olacak Sancak koyacağız ismini☺️
Bustarika5545 Dikkatbebekvar bizede bakabilir misiniz benim adım buse eşimin adı İbrahim kızımız olacak Arya lina