Patricia Dikkatbebekvar günaydın hayırlı pazarlar müsaitseni bana da bakabilir misiniz? Adım patricia Eşim kaan Oğlum chris olacak
Lavivana Dikkatbebekvar kb yin müsaitseniz bize de bakar mısınız eşim Fatih ben Sultan bebek Mehmethan
elifmtl Dikkatbebekvar benim ricam biraz uzun olacak ama umarım görürsünüz. İsmim Elif eşimin ismi Kudret. Çocuğumuza Asel, Eslim,Masal,Arven bunlardan birini koymayı düşünüyoruz. Rica etsem bakar mısınız bu isimlere de
Dikkatbebekvar elifmtl Asel akıl 1 fikir 9 eslim akıl 9 fikir 8 masal akıl 2 fikir 1 arven akıl 8 fikir 7
Bustarika5545 Dikkatbebekvar bizede bakabilir misiniz benim adım buse eşimin adı İbrahim kızımız olacak Arya lina
_anne_kuzusuu00 Dikkatbebekvar merhaba bizede bakarmısınız Adım Özgenur eşimin ufuk bebişin ki göktuğ
Soruc Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız :( lüüüüütfen benim ismim sevgi eşimin Gökhan bebişe yiğithan düşünüyorum 😍
BBusra95 Dikkatbebekvar Merhaba benin adım Meryem Büşra eşimin adı hacı Furkan isim olarak Kaan bizede bakar mısınız
Tuana93 Dikkatbebekvar Bizede bakarmısınız rica etsem,Bir oğlum var Adı Uğur,Benim ismim Naimə,Eşimin Vəli, bir kizimizda olacak Asya koymak istiyoruz.Size zahmet bakıb söylermisiniz.
MrvRmzn Dikkatbebekvar nerden yapılıyorsa bende yapayım çok merak ettim 🙈Merve eşim ramazan oğlum agâh uraz
34_busra_34 Dikkatbebekvar merhaba benim içinde bakar mısınız Adım Büşra Eşimin adı abdulsamet Kızımın adını da Yüsra koyacağım nasip olursa ♥️
KumsAlyaa Dikkatbebekvar Çok rica etsem vizede bakar mısın ben internetten baktım ama anlayamadım pek ANNE:ÖZLEM BABA:ALİ ÇOCUK:KUMSAL ALYA
Emely @Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız anne adı Emel baba adı Abdulkadir bebeğin adı Aras olucak
sulee43 Dikkatbebekvar Banada bakar mısınız eşimin adı Cihan benim adım Tansu Şule ,çocuğun Eymen Ayaz
bendiyebiriii Dikkatbebekvar bir de baba ismi Osman anne ismi Cansu çocuk ismi Tomris için bakar mısınız? Cinsiyet tam belli değil de
bendiyebiriii Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız anne ismi Cansu baba ismi Osman çocuk ismi göktürk han. Şimdiden teşekkür ederim🌸