Meleklerim00 Dikkatbebekvar ebced nedir bende merak ettim eşimin ismi hakan ben Merve ikiz kızlarım olacak onlarada ceren İkra beren hüma ismini koyacağız bizede bakarmisiniz
Ozlemyvz Dikkatbebekvar merhaba ben de merak ettim bana da bakabilir misiniz? Adım Özlem eşim Zülküf kızımın adı Ekin Roza
Cey-cey Kızlar bizede bakarmısınız Benim adım ceren Esim sait Kızımız olacak asya yüsra olacak ismi kısmetse
Rabia2305 Dikkatbebekvar rica etsem banada bakabilir misiniz ismim Rabia eşim Ahmet oğlumda nasipse Alihan istiyorum
Emanetimi_bekliyorum Dikkatbebekvar merhabalar benim adım ceren eşimin adı erhan bebegin adı neva düşünüyoruz ebced degeri nedir yanına ek isim gelebilir
Melihaklc Dikkatbebekvar ya rica etsem vizede bakar mısınız lütfen benim adım Meliha eşimin adı Yahya kızımın adı Asya olucak Allah nasip ederse
Nkrblt Dikkatbebekvar merhaba rica etsem banada bakarmısınız🙏 Nurgül baba salih kutay bebek ipek verda
Lavivana Dikkatbebekvar kb yin müsaitseniz bize de bakar mısınız eşim Fatih ben Sultan bebek Mehmethan
elifmtl Dikkatbebekvar benim ricam biraz uzun olacak ama umarım görürsünüz. İsmim Elif eşimin ismi Kudret. Çocuğumuza Asel, Eslim,Masal,Arven bunlardan birini koymayı düşünüyoruz. Rica etsem bakar mısınız bu isimlere de
asliii_ Dikkatbebekvar bana da bakar mısınız 🤗 ismim anne aslı baba yasin oğlumuz da Cihangir olacak inşallah 🥰
Merve1234- Dikkatbebekvar bizede bakabilirmisiniz acaba anne merve baba hüzeyfe ilk oglumun adi ömer asaf ikinci ogluma mehmet akif ismini koymayi istiyoruz