Sinem94 2prensesannesiiii öyle mi diyosun kuzum ne biliyim korkuyorum benim ilk duşüğüm bel ağrısıyla başlamıştı 🥺
2prensesannesiiii Sinem94 bende bel ağrısı sancı kramp çektim geçti hepsi şimdi daha iyiyim kanama alanım var bulantım var göğüs hassasiyeti var başka bişeyim yok çok şükür
2prensesannesiiii Sinem94 yok kanama alanım devam ediyordu en son küçük bi alan bi şikayetim yok ilk zamanlar oldu bu dediklerim🙏🏻
Sinem94 2prensesannesiiii çok şükür cnm 🙏 ilk zamanlar normal olabiliyomuş ama işte ben yinede korkuyorum
2prensesannesiiii Sinem94 korkma canım haklısın tabi ama her şey bu kez çok güzel olacak buna inan🥰🙏🏻
Sinem94 Kızlar şimdi öğrendim 361.99 çıktı 🙏 2prensesannesiiii @2206minik doktor iki katı artmiş gayet güzel dedi sizce nasıl
Mfyy 2prensesannesiiii yavrum dün kan verdim 94ten 116 ya çıktı farklı kurumlar olduğu için doktor bir şey diyemem ama sağlıklı görünmüyor dedi lekelenmem devam ediyor yarın tekrar kan vericem aynı hastanede yarın belli olacak
Sinem94 2206minik çok şükür kuzum 🙏💖 aile hekimi çarşamba tekrar ver aç gel rutin tahlilerinide yapalım dedi kadın doğum doktorum daha mesajım görmedi bakalım o ne diyecek
2206minik @Sinem94 yaa benim de kafam karıştı bana da acil doktoru vermene gerek yok 1 hafta sonra kadın doğuma git keseyi görmeye dedi
Haticevrl 2206minik acilde bta Hcg dışında progstn hormonunada baktılar sa onun değerinde sağlıklı olup olmadığı belli oluyor benim mesela bta Hcg 111 çıktı progstn 18 sağlıklı tkrrlamaya gerek yok 15 gün snra gel kalp atışına bakalım dedi
Sinem94 2206minik cnm seninki iki katından da fazla katlamiş bencede gerek yok tekrar vermene ama içim rahat etsin diyorsan bir kez daha verebilirsin 😊
Feslegenn 2206minik bugün bana da öyle dediler ilk kez verdim 157 çıktı haftaya keseye gidersin gelmene gerek yok dedi
2206minik @Haticevrl olabilir cuma günü 170 değer pazar günü öğlen sonu kan verdim 48 tam dolmamştı 450 çıktı güzel katlamış gerekmiyor dedi 1 hafta sonra keseye görmeye git dedi