Sinem94 2206minik cnm seninki iki katından da fazla katlamiş bencede gerek yok tekrar vermene ama içim rahat etsin diyorsan bir kez daha verebilirsin 😊
Feslegenn 2206minik bugün bana da öyle dediler ilk kez verdim 157 çıktı haftaya keseye gidersin gelmene gerek yok dedi
Mfyy 2prensesannesiiii 2 gün ama kmyasal herhalde reglim geliyor gibi kana dönecek büyük ihtimal bu gece veya yarın
2206minik Kızlar kasık da ağrı bel de ağrı baş dönmesş mide bulantılarınız var mı bende aşırı halsizlik ve kasıklarım da ağrı oluyor
Bebekliannee 2206minik bende baş ağrısı var ya iki gün önce parol aldım düşün ne kadar çok agridigini. Bugünde ağrıdı ama dayanilmayacak kadar degil ve çokda bel ağrısı var
2206minik @Bebekliannee bende biraz tedirgin oldum çünkü aşırı ağrıyor birde iştahın açıldı mı bende acayip iştah açıklığı oldu
Bebekliannee 2206minik valla ben kendimi bildim bileli iştahım acik 😂😂 ama baş ağrısı beni öldürecek ya çok ağrıyor. Sabah tartıldım 66 kiloyum . 76 ile doğuma girsem şükür diyeceğim. 1.doguma 93 ile girdim 🥺 çok zordu.
2206minik @Bebekliannee bende bu sabah tartıldım 63 kg geldim Kızım da 60 la hamile kaldım 82 ile doğum yaptım doğum sonrası diyet sporla 20 kg verdim 62 oldum şimdi tekrar 63 olmuşum Sende benim gibi hamilelikde hızlı kilo alıyorsun o zaman
Bebekliannee 2206minik bende bi ara 63 oldum da geri 66 olmuşum işte. Evet ya çok hızlı alıyorum birde yiyorum şimdi sakınmıyorum. İnşallah bunda öyle olmaz dikkat etmeye çalışacağım gittiği yere kadar