Sinem94 Tekrar kan verdim kızlar inşallah güzel artmıştır 🙏 @2prensesannesiiii @2206minik kuzum sende verdin mi tekrar ?
Sinem94 2prensesannesiiii inşallah artmıştır 🙏 hafif bel ağrısı sağ tarafımda korkmuyo değilim sonuç çıksın haber vericem 🥰🥰
Mfyy 2prensesannesiiii yavrum dün kan verdim 94ten 116 ya çıktı farklı kurumlar olduğu için doktor bir şey diyemem ama sağlıklı görünmüyor dedi lekelenmem devam ediyor yarın tekrar kan vericem aynı hastanede yarın belli olacak
Sinem94 2206minik yok kuzum e nabiza düşmemiş öğleden sonra doktora gidip ogrenicem evet ilk değerlerimiz çok yakın 🥰
2206minik @2prensesannesiiii saol canım birdaha vermicem kan haftaya 31 Ekim ya da 1 Kasım da direk kadın doğuma gidecem
Sinem94 2prensesannesiiii 😂😂😂😂 doktor öğleden önce çıkar dedi ama gidemedim e nabiza da düşmemiş daha fulleyim hemen evden çıkmadan 😂😂😂
Sinem94 Belim ağrıyor kızlar korkuyorum gerçekten bugün adet günüm sanki adet olacak gibi bi his var içimde
Sinem94 2prensesannesiiii çıkmıştır oğlumu doyurup okula yollayim gidip ögrenicem e nabiza geç dusuyo galiba bekliyemem o kadar 😁😁
Sinem94 2prensesannesiiii öyle mi diyosun kuzum ne biliyim korkuyorum benim ilk duşüğüm bel ağrısıyla başlamıştı 🥺