Birmucize_ Omur_2121 sağlıkla büyütün yavrunuzu , darısı bizlerin başına ☺️ Benn de 37+6 haftalık hamileyim benim bebeğimde de gelişim geriliği var 2 hafta. Yanlış anlamazsanız kaç kg doğdu bebeğiniz
Omur_2121 Birmucize_ teşekkür ederim 🥰 3kg doğdu tabi ödemle siskinlikle salı kontrule gidecez bakalım kaç kg olmus
Alev_23 Omur_2121 gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 bende 5 aylık hamileyim. Normal doğumda tek korkum alttan çok dikiş atıyorlar mı dikiş çok mu? Ve alt tarafta genişlik kalıyor mu acaba nasıl oluyor
Omur_2121 Alev_23 çok teşekkür ederim rabbim tek avazda kurtarsın dikiş oldu aşırı buyuk dikişler değil genişlik ister istemez olur tabi ama ilk cocuksa fazla olmaz
anneyim96 Omur_2121 canım ne güzel Allah bahtını açık etsin doğumdan o kadar korkuyorum ki rabbim bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Omur_2121 anneyim96 asla korkmayın rabbime siginin gerçekten tek inandığım şey bu Allah her zaman yanımızda🤲
Hilalkybs8 Omur_2121 gözünüz aydın bende suan 38+4 deyim ne gelen var ne giden kanala bile girmemiş bebeğim 😀
Omur_2121 Hilalkybs8 çok teşekkür ederim rabbim hayırla zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına za almayı nasip etsin 🤲 yürüyün bol bol yürüyün ben 3 gün ustuste baya yurufum plates yaptım 3 gün zaten suyum geldi çok etkisi var gerçekten
Omur_2121 Eymen2922ElisaYlmz çok çok teşekkür ederim rabbim kimseyi o kapıda boş bırakmaz inandığımız sürece 🤲 hayırlı doğumlar iniz olsun inşallah🤲
Eymen2922ElisaYlmz Omur_2121 amin Allah razı olsun cümlemize hayirlisyla bir avazda kurtulmayı nasip eylesin 💐🤲🏻
Omur_2121 Fatosboyraz teşekkür ederim çok şükür sıkıntı çıkmadı şu an iyi gorunuyo kontrele gidecez tekrar inşallah bişi yoktur 🤲
Omur_2121 1995_ abisi biraz şaşkın biraz mutlu karşıladı ama sonra çok sevdi 🥰 çok teşekkür ederim 🥰 inşallah sizinde öyle olur
snmhsnn Omur_2121 senin doğum gelmiş yoksa ne yaptıysam gelmiyor tespitlerimizi oldum 😀 günde 2 saati geçkin yürüyüş 45 dakka egzersiz squat çömelme hareketleri,hurma,sıcak su,pilates topunda zıplama hareketleri falan,perine masajı ne yapılabilir ki 😀
Elif927 Omur_2121 Maşallah çok sevindim darısı bize inşallah dua bekliyorum sizden . sağlıkla kucağıma alayım korkum ve rahatsızlıklarım var 🤲🏻🤲🏻Allah herkese şifa versin 🤲🏻😊
Omur_2121 Elif927 dualarım şu anda yavrularını bekleyen bütün annelere rabbim tek avazda sağsalim hayırlı bir şekilde kucaklariniza almayı nasip etsin 🤲
Cgdm34 Omur_2121 saglıkla buyusun bebişiniz inşallah 🥰🥰Rabbım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah🫶
Arzums Sumeyyemehmet_erdem bir yerde okumuştum belki siz düzenli tahlillerinizi yaptırıyorsunuzdur ama vücudun buz isteği kansızlık ile alakalı diye okumuştum Demir eksikliği olabilir baktırmadıysanız dilerseniz bir baktırın
Sumeyyemehmet_erdem Arzums baktırdım evet biraz kanım ve demir eksikliğim var ilaçta içiyorum ama fayda etmiyor
Omur_2121 Nesli3504 valla ben direk gittim hicbisi çıkarmadım bı elbise giymiştim zaten geniş baya likralı alta eşofman vardı sadece eşofmanı çıkardım elbisem kaldi