Athba1992 Sumeyyemehmet_erdem ben ilk 2 hamileliğimde çok buz yedim resmen kar aşerdim eğer son haftalardaysan yemesen iyi olur çünkü buz sancıyı kesermiş yani sancının gelmesini engelliyormuş
Sumeyyemehmet_erdem Athba1992 ben yememeyi çok istiyorum ama engel olamıyorum kendime içim içimi yiyor yemeyince hiç anlamadım bu isteği
Athba1992 Sumeyyemehmet_erdem hahaha aynen bende öyle istemiyordum ama katır kütür yemekten alamıyordum kendimi içim kıyır kıyır oluyordu umarım geçer 🙏
tugcegk Gözünüz Aydın çok sevindim sizin adınıza okurken yüzümde gülümseme belirdi dua edin lütfen darısı kızımla bize olsun 19. Haftadayız daha ama ilk hamilelik olunca tedirginlik oluyor sizin yazınız beni mutlu etti 🫶🏻😍
Omur_2121 tugcegk 🥰 rabbim tek avazda tek sancida kucağıniza almayı nasip etsin inşallah yazdığım gibi korkmayin dua edin 🤲🌹
M-eng95 Omur_2121 Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah 😍😍 maşallah maşallah çok güzel olmuş doğumun
Eymen2922ElisaYlmz Gözünüz aydın olsun cnm Allah analı babalı büyütsün insallah darısı bizlere olsun sağlıkla sihhatle hayırlısıyla zamanında kucağımiza almayi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun 💐🤲🏻
Omur_2121 Eymen2922ElisaYlmz çok çok teşekkür ederim rabbim kimseyi o kapıda boş bırakmaz inandığımız sürece 🤲 hayırlı doğumlar iniz olsun inşallah🤲
Fatosboyraz Omur_2121 öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim de 2-3 hafta gerilik var. Sağlık durumu iyidir inşallah
Omur_2121 Fatosboyraz teşekkür ederim çok şükür sıkıntı çıkmadı şu an iyi gorunuyo kontrele gidecez tekrar inşallah bişi yoktur 🤲
1995_ Omur_2121 maaşallah canım Rabb’im sağ Salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🙂 İlk karşılaşma nasıl oldu abisi nasıl karşıladı benimde 4 yaşında bir kızım var 36+5 hamileyim en coky onun tepkisini merak ediyorum
Omur_2121 1995_ abisi biraz şaşkın biraz mutlu karşıladı ama sonra çok sevdi 🥰 çok teşekkür ederim 🥰 inşallah sizinde öyle olur