Herkese hayırlı geceler kizlar su an hastane odasinda presesimle yanyana yaziyorum hikayemi dun yani persembe guunu dr kontrolum vardi dr ultrasyonda muayene etti hersey yolunda gorunuyor dedi ama seninle ilgili icime sinmeyen bisi var diyip nst ye bagladi nstde biraz sancim cikti daha sonra dogumhane katina gonderdi ve uzun nst arti cati muayenesi istedi bu arada 38+4 hafta nst de bisi cikmadi cati muaunesinde aciklik yoktu neyse dr n yanina gittim tamam dedi simdilik sikinti yok sali tekrar gel dedi bu arada gelisim geriligi vardi bebegimde 2 3 hafta gerideydi ama sukurler olsun rabbime biraz duzelmisti neyse eve gittik gece 11 e kadar oturduk esimle kalktim uyumaya gittim bu arada ne sanci nede baska bisi yok ama bebegim cok hareketliydi herzamankinden daha fazla saat 11 gibi uyudun saat 12 .10 da bi uyandin islaklik var hemen anladim suyumun geldigini esimi uyandirdim sakin bi sekilde altimi degistrdim oglumu giyindirdim esyalarimizi alip ciktik hastaneye geldigimizde 12 .30 cati muayenesine bakti ilk ebe cok suratsizdi acikligi soylemedi sonra cok dua etgim allahim ne olur bu ebe dogurtmasin diye ki cok sukur o dogurtmasi bu arada asla cati muayesinde agri olmadi neyse diged odaya gec dedi bagladi nst ye serrum takti antibiyotik vurdu suyun gittigi icin yavas yavas artik sancilarim gelmeye basladi bu arada kendi sancilarim nefes egzersizleriyle jarsiladim yavas yvas belimden vuruyordu bu benim dusukle beraner 3 dogumumdu ve dusuk o kadar zor gecmistiki nornal dogum asla zor olmadi neyse sancilar arfik siklasti arkadaslarim vardi yanimda beni konusturdular dedikodu bile yaptik :) artik sancilar siklasti rabbime sigindim onu cagirdim cunku ondan baska kimse yardim edemezdi bana en artik tam siklasinca bebegin geldigini farkeettim hemeb ebeyi cagirttim ve geldi ebe benim bagirsak hemoroid sorunum da vardi o yizden belki 3 4 ikinmami 5 6 ikinma yaptim ebeler cok anlayisli com iyilerdi o kadar guzel konustular ki hadi guzelim hadi canim diye diye son hamlede kızımı kucağıma verdiler tek acı cektigim inanın o son hamleydi zaten kızım çıkınca dünyalar benim oldu tarifsiz bir duygu daha sonra dikiş yaptı biraz oldu kabızlıktan dolayı çünkü çok şükür kziim sağsalim geldi yanımda uyuyo dilerim rabbim den herkes sağsalim tek avazda hayiirli sağlıklı bir sekilde kucağına alsın evladını annelik kolay değil çok cefa çektim 9 ay boyunca rabbim ömür boyu sefasını cektirsin bundan sonra ,🤲 herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah. Korkmayın rabbime siginin ondan baska yar ve yardımcımız yok bu kapılarda 🤲biraz uzun oldu k. Bakmayın