Yusra- Antalya’dayım kuzum ama doktor aşılama yapılmaz bu değer tüp bebek için uygun dedi

Kivircikkuala Canım 2 milyonla arkadaşım kaldı tüp bebek diye canını sıkma . Bende tedavi olurken suan kist oluştu bu ay kalamazsın ddi doktor . Eşimin düşük olanı ilaçla düzelttik umutsuzluğa kapılma . 1 ayda çok iyi yüksekttik ilaçla

Aysel_krdg sigarayla alakası yok ya bende eşimde çok içiyoruz kahvenin haddi hesabı yok hemen kaldım kaybettik bebeği gittik test verdik sperm düşük ddi biri tüp bebek ddi instagramdan doktor . Arkdsım ddi zeucit alın keçiboynuzu vs yaptım ilacı içti dün sonucu aldık 2 katı yükselmiş canım . Ama kahveyi 1 bardağa indirdi tabi kola yasak çay 1 bardak . Arkdsımın eşinin 2 milyon sigara içmyr oda zeucitle kaldı

Kivircikkuala morfoloji nerde kaç çıktı o önemli bide sperm güçlendirici sperm arttırıcı şeyler var yani arkadaşımın eşinin spermi zayıftı ilaç vermiş dr doğum yaptı o da 🙏🏻 Yani ne bileyim gebe kalamazsın demiş ya dr saçmalamış boş konuşmuş bence tıp ilerledi her şeyin çözümü var 🙏🏻 Başka dr baksın bide

Kivircikkuala insanın kendi başına geleni söylemesi bir avuntu olur mu emin değilim ama kardeşim bizim tüp bebek yapacak spermimiz bile yok ne yazık ki 🥹on tane bile canlı sperm olmasını ve tüp bebeğe başlayabilmeyi İnan çoook isterdim 🥺 çok fazla anlamıyorum spermiyogram dan ama sperm var görünüyor yani düzelmeyecek bişey değil anladığım kadarıyla.. eşine destek ol tüp bebek yaptırın nice insanlar tüp bebek ile anne baba oluyor sağlıklı on tane vs sperm bulunsa bile kısa sürede anne olabilirsin bakarsın ki😇 biz henüz o sürece bile giremiyoruz malesef ki tüp bebek yoluna girmeniz de şükredilecek bişey buna emin olabilirsin♥️sperm sayısı 5 milyonun altı olunca da rapor daha kolay çıkartılabiliyor iyice araştırıp sorabilirsin bulunduğun şehirde ki hastanelere araştırma hastanelerine ☺️

Şu an neler hissettiğinizi tahmin edebiliyorum ve biz ne kadar sizi teselli edecek şeyler yazsak da siz bu konuyu maalesef hep düşüneceksiniz. Ama size en büyük destek dua dua dua. Benim yüzüme bakıp “hamile kalman imkansız” diyen doktorların ardından eve gelip “onu yalnızca Allah bilir Allahım sen mucizeni nasip et” diye ağlayıp yalvardım. Şimdi çok şükür diyorum Rabbim çok büyük. Yer gök dua ile dönüyor imkansız diye bir şey yok. Size bu 1 yıllık süre verildiyse mutlaka bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum. O 1 yılda inşallah Rabbim size hayırlı bir evlat nasip eder. Dualarımda olacaksınız.

Kivircikkuala canım özeline girmek istemiyorum ama tüp bebek merkezine gidip tüp bebek yaptıramaz mısınız yani maddi imkan yok sanırım devlet dediğine göre. Simdi bize sorsan bizimde yok ama borc buluruz kredi çekeriz o tüp bebeğe gireriz büyük ihtimal cunku bilirim o anne olma duygusunu rabbim en yakın zamanda yasatsın hepimize o duyguyu