Kızlar merhaba
1,5 yıldır gebelik olmuyordu artık konularımdan ezberlemişsinizdir 🥲 rahim filmi çekindim tüpler açıldı eşimden detaylı test almışlardı onu da buraya attım . Bugün doktorla görüşmeye gittiğimde bende bir sorun teşkil etmediğini ama eşimin sonuçlarıyla hamile kalamayacağımı söyledi. Tüp bebek dedi onun için devlette 3 sene diyormuş benim ikinci senem daha 😩 çoook kötüyüm😢

Kivircikkuala en azından çözümsüz değil iyi tarafından bakalım, bazen daha meşakkatli oluyor yollar. Önemli olan sonu. Üzülmeyin, 1 yıl bekleyecekseniz eğer gezin tozun rahatlayın, kitaplar okuyun bebekle ilgili. Sonu güzel olacak inşallah

Kivircikkuala canım öncelikle hemen karamsarlığa düşmez millet amh 0 iken doğal yolla olabiliyor olmazları olduran Rabbimiz var çok şükür ki öncelikle eşine takviye kürler uygulayabilirsin fayda görülür inşallah veya mfk ürünlerini araştır eş paketleri al veya başka ürünleri de var araştırma yapmanı öneririm her şeyin güzel olacağını düşün pozitifi çağır sakın üzülme lütfen

Kivircikkuala yaaa moralini bozma lütfen bazen spermogram yanlış çıkıyorda olabilir keçi boynuzu pekmezi yedir bak benim eşimde sıvı şeklinde kist var önemsiz dedi varikasol var 2.5 mm önemsiz dedi 3mm üstüne riskli dedi ve spermogram iyi çıktı ameliyat önermedi zaten Ağustosta yaptık testleri eylülde gebe kalmıştım olacağı varsa hiç bişey engel olmuyor başka dr a git yada sonuçları bana atar mısın

Kivircikkuala moralini bozma bende devlete gıttım ıkı yıl oldu evlenelı 3 yıl şartı koymadı 2 aşılama sonrası tüp bebek ücrestz dedı önmzdekı ay başlıcam hangı ıldesin sen

Kivircikkuala Yaaaa kıyamam lütfen bu kdar kendını yıpratma bak benım esımdede sorun cıkacak dıye korktum o kadar amelıyat falan olcaktım, olmadı cok sukur metanetli ol. suanda bızde doktor gerek yok demesıne ragmen,kesıboynuzu pekmez+kürü buna ek çakşır otu kökü kürü+ nar + zencefıllı su + kuruyemıs falan arastırdıgım dıger seylere devam edıcez. saglıgımız ıcın yapıyoruz. cocuk odaklı dusunmeden, sende düşünme, ye ıc saglıklı beslen kendını hazırla, kürler dene, bı bakmıssın 1 sene de tüp bebek olmadan mücdelı haberı almıssın, rabbım bı kolaylıgını verır. cözümü var sonucta mfk ıyı dıyorlar bı onu arastır sen

Kivircikkuala yaşınız daha küçükse üzülmeyin, nice sizin çocuğunuz olmaz diyenlerin çocuğu oluyor bu işler nasip kısmet, bence siz bu bir yıl içinde yine umudunuzu kaybetmeden deneyin, Allah isterse doktorlar ne derse desin size bir bebek nasip edecektir, eşiniz bitkisel takviyeler alabilir, yada işte ne biliyim pekmez türleri var onları bi denesin, sizde yine doktora danışıp bi folik asit kullanın ben mesela inofolic combi sayesinde hamile kaldım eşimde sorun yoktu bendede görünürde sorun yoktu ama işte olacağı varmış ilaç bahane oldu, ayrıca yer gök dua ile derler inşallah böyle hiç beklemediğiniz umudunuzu kaybettiğiniz o anda hayırlı bir bebek haberinizi alırsınız Allahında izniyle 💚🤲

Kuzuumm biliyorum suanda kötüsünd0r ne kadar üzülme kafana takma desemde takıcaksın. Kaç kişiye tüp bebek yaptırmanız gerek yoksa cocugunuz olmaz diyenler kendiliğinden hamile kalıyor şahit oldum. Eşin kabak çekirdeği keçiboynuzu vs yesin paketli ürünler yemesin. Allahtan ümit kesilmez bol dua edelim

Kivircikkuala canım takviye kullanın biraz, eşin bitkisel takviyeler tüketsin biraz. Bal içine fındık ceviz badem falan koyup yesin olur Allahın izniyle neden olmasın sperm sayısı o kadar düşük değildi hatırladığım kadarıyla