Kuzuumm biliyorum suanda kötüsünd0r ne kadar üzülme kafana takma desemde takıcaksın. Kaç kişiye tüp bebek yaptırmanız gerek yoksa cocugunuz olmaz diyenler kendiliğinden hamile kalıyor şahit oldum. Eşin kabak çekirdeği keçiboynuzu vs yesin paketli ürünler yemesin. Allahtan ümit kesilmez bol dua edelim
Doktor Değerlendirmesi hakkında
Kivircikkuala eşinin sonuçları nasil. Morfoloji hız gibi.
Kivircikkuala canım takviye kullanın biraz, eşin bitkisel takviyeler tüketsin biraz. Bal içine fındık ceviz badem falan koyup yesin olur Allahın izniyle neden olmasın sperm sayısı o kadar düşük değildi hatırladığım kadarıyla
Dark inşallah kuzum 🙏🏻
Mfyy Çok teşekkür ederim kuzum denicem İnşallah❤️
2prensesannesiiii kuzum konu açmıştım sperm testi diye bakabilir misin ordan
Aysel_krdg sigara alkol kullanmıyoruz ikimizde 🥲
Yusra- Antalya’dayım kuzum ama doktor aşılama yapılmaz bu değer tüp bebek için uygun dedi
femme Tamam kuzum iyi dileklerin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🥰
Papatyaa_01 Yaşım 24 ve bugün doğum günümdü 😢 çok teşekkür ederim herşey nasip dediğiniz gibi
aybarsaybuke tubisim ya çok üzgünüm gerçekten bugün doğum günüm normalde hiç keyfim yok
mrvsrcn bilmiyorum ki kuzum doktor öyle söyledi 😢
Kivircikkuala Canım 2 milyonla arkadaşım kaldı tüp bebek diye canını sıkma . Bende tedavi olurken suan kist oluştu bu ay kalamazsın ddi doktor . Eşimin düşük olanı ilaçla düzelttik umutsuzluğa kapılma . 1 ayda çok iyi yüksekttik ilaçla
Aysel_krdg sigarayla alakası yok ya bende eşimde çok içiyoruz kahvenin haddi hesabı yok hemen kaldım kaybettik bebeği gittik test verdik sperm düşük ddi biri tüp bebek ddi instagramdan doktor . Arkdsım ddi zeucit alın keçiboynuzu vs yaptım ilacı içti dün sonucu aldık 2 katı yükselmiş canım . Ama kahveyi 1 bardağa indirdi tabi kola yasak çay 1 bardak . Arkdsımın eşinin 2 milyon sigara içmyr oda zeucitle kaldı
boymomyz bu ilaçtan alalım
Kivircikkuala morfoloji nerde kaç çıktı o önemli bide sperm güçlendirici sperm arttırıcı şeyler var yani arkadaşımın eşinin spermi zayıftı ilaç vermiş dr doğum yaptı o da 🙏🏻 Yani ne bileyim gebe kalamazsın demiş ya dr saçmalamış boş konuşmuş bence tıp ilerledi her şeyin çözümü var 🙏🏻 Başka dr baksın bide
boymomyz tamam kuzum haftaya çarşamba yeniden üroloji doktoruna gidicez bakalım konuşuruz
2prensesannesiiii İnşallah haftaya bi kere daha gidicez yeniden test verecek ondan sonra bakcaz duruma göre
Kivircikkuala sonuçları al iste drdan başka dr a göster sonra 🙏🏻 Hayırlı haberler olsun