hepoyleolurzaten Serife5706 Ankara’da, ben keçiören deyim de, arkadaşlarımızın geri kalanları genelde Çankaya. Ele başımız Oranda ama 😂
Nefinay-91 semazynp Ben de beğendim yaa dediğin gibi gold bir hastane odası süsletip bunuda doğumdan sonra takabilirsiniz efsane olurr
hepoyleolurzaten semazynp Ya bu 22 ayar, 60 küsür gram geliyor ama gramını biraz düşürücez biz şuan sadece model olarak bakıyoruz ona göre fiyat alıcaz
semazynp hepoyleolurzaten model olarak o kadar güzel ki baska bir modele yönelmeyin derim ilkinde takamadık ikincide bende istiycem fikir oldu banada 😌
Opheliaaa hepoyleolurzaten Bozdurunca değer kaybedilir bir kenara bırakalım ne kadar değer kaybedecek ki 3 5 Ama bunu arkadaşınıza taktiginizda hediye ettiğinizde yüzünün ifadesi alacaği keyif paha biçilemez ne güzel ince düşünceli arkadaşları var ne kadar şanslı bir hanım 🤭🌸
semazynp Nefinay-91 yazan kişi ve ekibi keşke bizim arkadaslarımız olsa ufak bir kıskanclık oldu tabi 🙈🤭
hepoyleolurzaten Arkadaşlar herkes benimle arkadaş olmak istemişte ahahahah ben bunu tek başıma almıyorum yav 🤣 7 8 kişiyiz
Nefinay-91 hepoyleolurzaten Biz bütün grupla arkadaş olmak isteriz yaa Ne güzel ankaraya taşınma sebebisiniz . Özellikle keçiörende ev bakmalıl bir arkadaşsınız .
Nefinay-91 semazynp Ankaradaysanız ben de gelip buluşma yapbiliriz🙏🏻 Ama taç fikri çok güzelmiş Ben beğendim fiyatınıda ayarlarsanız çok güzel olur
Armess_loya hepoyleolurzaten yoksa @Aag06 mı kız😬🤣🤣 Altın gibi kalbiniz var be canımmm ne gerek var kemer altına😬❤️
hepoyleolurzaten Nefinay-91 Arkadaş grubumuz yeni arkadaşlıklara kapalıdır. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Elifderin34 Nefinay-91 ayy evet hoş olabilirdi aslında lohusa konsepti fln ama bize alan yok bu taçtan kırmızı kurdeleli taçla foto atmaya devam 😅🥰