hepoyleolurzaten Merhaba 🙋🏻♀️ Bir arkadaşımız yakın zamanda doğum yapacak, bizde 7-8 kişi ona doğum hediyesi olarak taç almaya karar verdik ama model olarak sizce nasıl? Altın kemer ya da gerdanlık tarzı da olabilir fikirlerinize açığız. Şimdiden teşekkürler 🤗
Nefinay-91 hepoyleolurzaten Valla ne arkadaşlar varr Maşallah Kayınvalideler ellerinde bir poşetle geliyor vallaa
Dln_elmas hepoyleolurzaten Arkadaş olabiliriz..😎😅 şaka bir yana çok ince bı davranış çokta güzelmid taç 👑
hepoyleolurzaten Rumeyysaaanur Nefinay-91 Dln_elmas Ahahahahahah valla kimse bana da bir şey yapmadı ama yürek bu 🤷🏻♀️ bi tanıdığı göstermiş bugün, o da misafirler gidince oturup ağlamış bana kimse bir şey yapmıyor diye bizde iki üç bir şey katıp mutlu edelim istedik.
Elifderin34 Nefinay-91 ayy evet hoş olabilirdi aslında lohusa konsepti fln ama bize alan yok bu taçtan kırmızı kurdeleli taçla foto atmaya devam 😅🥰
Nefinay-91 Serife5706 Bu çok mantıklı doğru aslında ama doğum yapcak arkadaşınız takacak mı acaba sever mi??
hepoyleolurzaten Serife5706 Ya düşünmedik değil özellikle bi arkadaşımız dedi değer bozulur külçe alalım diye ama taç istermiş 🤷🏻♀️
Nefinay-91 hepoyleolurzaten Kıyamam yaa kv falan bir şeyler takmamış mı 🥲 Benim kayınvalidem 40 haftaya 40 gram altın bilezik taktı🧿
semazynp hepoyleolurzaten canım ne kadar ince düşünmüşsünüz bir de hiç fiyat aldınız mı bende merak ettim şimdi
hepoyleolurzaten semazynp Ya bu 22 ayar, 60 küsür gram geliyor ama gramını biraz düşürücez biz şuan sadece model olarak bakıyoruz ona göre fiyat alıcaz