Hamaratpanda hepoyleolurzaten bu post Halis mi ? Böyle arkadaş mı kaldı yaa bence bizi trollüyorsun hayır olamaz böyle bir şey 😂😂
Nefinay-91 Hamaratpanda Yani 7,8 kişi toplaşıp alabilir ama gerçektir kadın resmen seçmiş atmış ama ben benim arkadaşlarımı furmam lazım🥶🥶😜
Hamaratpanda Nefinay-91 yoo yoo hayır inanmam asla 😂 bana böyle bir şey yapılmadıktan sonra inanmam 😂
Taricat hepoyleolurzaten benim neden böyle arkadaşlarım yok 😭 şaka Maka ne güzel kalbiniz var ne güzel dusunmussunuz çok mutlu olacak arkadaşınız 😌
Aag06 Benim dogumumda bana altin tac almazsaniz hepinizi benzin bidonuyla yakarim biliyormusunuz siz acaba 👿
La_Liberte Aag06 kız ne haber ? Nasılsın? İkinci geliyor mu? Ben doğum yaptım 1 ay olacak neredeyse ☺️
hepoyleolurzaten Nefinay-91 Arkadaş grubumuz yeni arkadaşlıklara kapalıdır. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Ba_momss hepoyleolurzaten bana da mi 😅 bulusamiyoruz anam havalar soğudu griple diş le dertteyim buralara bile gelemiyorum 🤦
La_Liberte Aag06 evet nihayet doğdu güneşim ☺️ Ne bana benziyor, ne babasına 😬 hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum 🥰
tarcinnnn hepoyleolurzaten 5i bi yerde tarzı bişey bence daha güzel olur hem kullanmak isterse kullanır 🌸