Aybuke5 Kızlar mol gebelik ne bilen var mı nasıl oluyo kalp atışını ve bebeği gördükten sonra böyle bişey olur mu
Elfsglm Aybuke5 bence kalp atoşını falan duyduktan sonra mol gebelik olamaz ya düşününce çok saçma geliyor 🤔 hayırdır ne oldu
Aybuke5 Elfsglm mol gebelik diye bi tartışma grubu vardı orda okudum kalp atışı ve bebek görüldükten sonra da öyle bişey olabiliyomuş ya dünden beri canım sıkkın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum
B-P-R Kızlar Şuan Hastanedeyim Kalp Atışını Dinlemek İçin Dualarınızı Esirgemeyim 🙏🙏🙏🙏 şimdiden Hepinizden Allah Razı olsun
Aybuke5 B-P-R Allah hayırlı sağlıklı kucağına almaya nasip etsin canım hiç korkma o güzel kalp atışlarını dinle bize haber ver 😊
B-P-R Elfsglm çok Şükür İnşallah Doğum Hikayelerimizi Buraya Yazmakda Nasip Olur 😍🙏 çok sevindim Canım Çok güzel Bir Duygu Demi
Tgbatem Aybuke5 bende haftaya yaptırıcam özel de mi yaptırdınız devlette mi ücreti ne kadar birde renkli mi oluyor ultrason
Aybuke5 Tgbatem canım ben özelde yaptırdım 145 tl turuncu gibi valla ben yeniyim renkli nasıl bilmiyorum aslında ikili test mecburi değil diyo herkes ama benim doktorum hepsini yaptırmak istiyo