Aybuke5 Tgbatem canım ben özelde yaptırdım 145 tl turuncu gibi valla ben yeniyim renkli nasıl bilmiyorum aslında ikili test mecburi değil diyo herkes ama benim doktorum hepsini yaptırmak istiyo
Aybuke5 Irmakdkm 12 Allah’a şükür ama benim hiç mide bulantım Yok sadece aç karnına ilaç içtiğim için sadece sabah biraz istiğfar ediyorum bide acıktığımda hemen mide bulanıyo
FMS Irmakdkm 9+1 olduk hiç bitmeyen mide bulantılarım 8.haftadan sonra tavan yaptı aşırı koku hassasiyeti yaşıyorum 😔
Sevim07 Bizde 12 haftaaaaa. Harektleri gördüm karnımda nasıl hareketli bebeğim ya gsrio3bi duygu. Farklı bir folik asit yazıldı ve omega 3 . Omega 3 alan var mı kullanılan. Ve nerdem geliyorsunuz kızlar :)))
defnekrmn Sevim07 Sevim07 Nevşehir’den 😍 ewt benimde folik asit değişti içeriginde a b c ve farklı vitaminleri olan bi hap verildi geçen hafta ikili test yapıldı sonuçları bu hafta alıcagız. Bebiş ultrasonda çok hareketliydi ama görüntülendiği hissedince hiç kıpırdamadı 😂 Sevim07
Shryrydn Elif0555 canim. O normal bende de oluyodu. Doktorum olmazsa sorun arayin dedi. Rahatsiz oluyodum. Korkmuwdum neden oldu diye. Falekulla alakali bi wey. 12 haftadan sonra geciyo
payidar Bulantılarım yok denecek kadar azaldı artık cok şükür 🙏🏻 tiksinmelerim hala devam ediyor. Kokulara karsı hassasiyetim son gaz devam 😔 yemelerim düzene girdi 4 kiloya yakın kilo verdim 8+4 de doktor kontrolüm vardı bebeğimin hafiften hareketini doktor ultrasonda gösterdi 🙈 kayıyor gibiydi ufak ufak 😍 geç döllenmeden ötürü ultrasondada her gittiğimde biraz farklı cıkıyor günümüz 🙄 çarşamba günü 8+4 idim suan kaç oluyorum bilmiyorum 🙈
defnekrmn FMS sabahları tuzlu çubuk karaker yiyebilirsin tatlım biraz olsun hafifletiyo ve gün içerisinde azar azar sürekli bişeyler yersen o zmanda miden bulanmayabilir