Haticecinar Symaa aynu haftadayız senle mide bulantim yok sukur cok iyi geciyor ama ahalsizlik bitkinlik var evet☺
Mlkkyblt 6 haftalık hamileyim sağ kasığımda ağrı ve karnımda gerginlik ve şişlik var korku sarıyor ister istemez haftaya randevum var kalp atışlarını dinlemeye gideceğim nasipse inşallah 🙏
BFerayeY 45damlaninannesi bugün kontrolüm vardı gittim de ağzını aradık bişe demedi doktor .3 hafta sonra inş
Tgbatem Esraresit normal tuzdan kaynaklı ödem gibi değil bildiğin gaz hatta karından bebek zor görünüyordu o derece😔
Gktg2009 Tgbatem benimde gazdan bebeği göremedi laktozsuz süt kullanın fasulye nohut mercimek yemeyin. Dicem gene de çok çözüm olmuyor 🙈
Tgbatem Gktg2009 maalesef fark etmedi sütü komple bırakıp kefir e geçtim b12 için daha iyi diye aynı yine
Elfsglm Gulsum2308 ya bende bi dönem öyleydim eşim internetten baya bi araştırdı önemli değilmiş bi sorun yaratmıyormuş yazıyor genelde o yüzden bende pek önemsemedim açıkçası 🙌🏻
Elfsglm deletenmom1841 aha aynı ben😂 boyunda kısa mı benim 1.56 🤦🏼♀️ Allahım ya depresyon 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
deletenmom1841 Elfsglm ruh ikizim 💕💖 boy 168 ama ne farkeder be kuzum eşim bana diyor ki doğuma seni tekerlek gibi yuvarlayarak götürcem 😆😂😬🤣
Elfsglm deletenmom1841 gerçekten bende yuvarlanarak gidicem galiba 😂😂😂 inşallah benim eşim doğumda yanımda olur 🤦🏼♀️🤦🏼♀️