Burjucan caliskan_kiz ben de aynı durumdayım çok fazla gaz ve şişkinlik var gören 6 aylık hamile zanneder hiç bir pantolonum da olmuyor dün hamile pantolonu aldım bugün işe gelirken giydim o kadar rahat ettim ki kendime boşuna eziyet etmişim
iddi Aybuke5 ben onu yeni atlattım maalesef kullanamıyoruz bi şey. Doğal deniz suyuna bile baktım gebelikte kullanımını önermiyorlar. Tuzlu su çekebilirsin ancak burnuna o iyi gelebilir
iddi Aybuke5 gripten mi? Yok yüksek ateş olmadığı sürece sıkıntı yokmuş. Ben çok fena öksürüp hapşırıyordum. Burnum tıkalıydı. Çok şükür bi sıkıntı olmadı. Bol su, meyve, dinlenme, tarhana çorbası ile atlattım. İlaç kullanmaya cesaret edemedim
Gulsum2308 Aybuke5 aynen öyle canım valla kadınların derdi bitmez 🤦🏻♀️ Bende diyorum bi an önce mayıs gelsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz ❤️
Tgbatem Esraresit normal tuzdan kaynaklı ödem gibi değil bildiğin gaz hatta karından bebek zor görünüyordu o derece😔
Burjucan Haticecinar tam 12. Hafta olduğumuzda kontrolümüz var ikili test için belki cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ☺️
Haticecinar Burjucan aybi durum bendede var doktor cok gaz var dedi hatta cidden nerden oluyor anlamiyorum okadar kendime dikkat etmeme ragmen
Haticecinar Burjucan bizimde 11 haftalik oldugumuzda var tahmin ederler bencede az cok☺ meraktan olucez😃
Elif0555 Saç dökülmesi yaşayan var mı 😒 inanılmaz saçlarım dökülüyor hiç dökülme yapmazdı hormonlar mı yine 🤦♀️ Nasıl önlem alacağım 🤷🏽♀️
Haticecinar Mustafatma92 ilk zamanlar oluyodu canim oda bebek yerlesme agrisiydi ama suan yok sukur gecti sen kac haftaliksin