Aybuke5 Kızlar gripten bebek etkileniyo mu dedim ama bi bilginiz var mı duydunuz mu yada grip oldunuz mu hiç
Gulsum2308 Kızlar merhaba bende hapşırdığımda ve öksürüdüğümde karnımın alt bölgesine bi sancı giriyo refleks olarak ayaklarımı yukarı doğru çekiyorum canım yandığı için acaba üşüttüm diye mi başka neden olabilir korktum açıkçası
Aybuke5 Gulsum2308 hapşururken zorluyoruz kendimizi belki ondandır hapşuruğu tutmak çok kötüymüş bu arada söylüyim
Elfsglm Gulsum2308 ya bende bi dönem öyleydim eşim internetten baya bi araştırdı önemli değilmiş bi sorun yaratmıyormuş yazıyor genelde o yüzden bende pek önemsemedim açıkçası 🙌🏻
Gulsum2308 Aybuke5 evet tuttuğumuzdan dolayı olabilir ama insan kasılma olunca endişeleniyo yine de bi 🤗
deletenmom1841 Deletedmom308 ağlamak istiyorum ben de 65 ya da 66 dıydm dün bi baktm gece 69 kilo ne 🙁😞 öööf daha 9+5
Deletedmom308 deletenmom1841 eveet akşamları +2 kilo daha ekleniyor. 67 yi gördüm dün. tartılmaya korkuyorum
Elfsglm deletenmom1841 aha aynı ben😂 boyunda kısa mı benim 1.56 🤦🏼♀️ Allahım ya depresyon 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
deletenmom1841 Aybuke5 ben başım çok şiddetli ağrıyınca minoset plus içiyorum dr verdi bi şey olmaz iç çok geçmiş olsun
Aybuke5 Ozgesahin en güzel duyguları yaşıyoruz endişe dışında annelik duygusu güzel Allah kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelere isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin (amin ) ❤️
Haticecinar Symaa aynu haftadayız senle mide bulantim yok sukur cok iyi geciyor ama ahalsizlik bitkinlik var evet☺
Aybuke5 Gulsum2308 canım valla biz çok endişeliyiz yani kendimde şahsen çok fenayım Allah hemen kucağımıza sağlıklıca versin Mayıs hemen gelsin sonra da artık deriz işte bebeğim ateşlendi Yok gazı var kadınların derdi bitmez 😂
Gulsum2308 Aybuke5 aynen öyle canım valla kadınların derdi bitmez 🤦🏻♀️ Bende diyorum bi an önce mayıs gelsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz ❤️