Aybuke5 Kızlar grip gibi hastalıklar çocuğu etkiler mi biliyo musun belki doktordan felan duyan olmuştur
Deletedmom308 Elfsglm yaa bende aynıyım 64 le kaldım 10. haftadayım 66 yı geçtim. sürekli yemek istiyorum. ama ne yemek istediğimi de bilmiyorum :))
deletenmom1841 Deletedmom308 ağlamak istiyorum ben de 65 ya da 66 dıydm dün bi baktm gece 69 kilo ne 🙁😞 öööf daha 9+5
Okyanusburc Aybuke5 çalıştığım için mi bilmiyorum yada çok küçük diye mi pek hissetmiyorum çocuğu benim gibi olan var mı
Kubrarana Kızlarrrrr 7+5 bende ama çok fena bulantı ve kusmalarım var 😪 böbrek hastasıyım normalde suyu bol içerim sabahları aç karnına özellikle yarım litre su içerdim şimdi hiç içemiyorum 🤦🏼♀️ Midem bulanıyor içtiğim tek bir bardak su olmasına rağmen onu da çıkarıyorum hemen 😔 benim gibi olan var mı siz suyu bolca içebiliyor musunuz🤷🏼♀️ Allah korusun böbreğimin iflas durumu var o derece kötü çünkü böyle devam ederse 🤦🏼♀️
Aybuke5 Kubrarana Allah korusun canım bende snein gibi su içince hemen kusuyorum bi yudum bile içsem bulantım oluyo gün içinde içebiliyorum ancak sen nasıl yapıyorsun
Sezgin Bayanlar merhaba bizde 9+6 yız bugün. Mayısta inşallah doğumum. Yüzünüzde aşırı yağlanma lekelenme sivilcelenme ve kızarıklıknolan var mı benim gibi kendimi çok çirkin hiasetmeye başladım artık moralim bozluyor
BFerayeY 45damlaninannesi bugün kontrolüm vardı gittim de ağzını aradık bişe demedi doktor .3 hafta sonra inş
tgcknn Kızlar doktora sordumm kalça ağrısını !! Magnezyum eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş ama erken başlamış gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olması gereken Durummuş :(( beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyormuş süt ve süt ürünleri et yumurta tüketmelisin dedi :(
Aybuke5 tgcknn canım teşekkürler bundan sonra süt ve süt ürünlerine yoğunlaşcaz senin muayenen nasıl geçti iyisin bi sıkıntı Yok dimi
Aybuke5 tgcknn ben doktoruma sorduğumda bana minoset kullan dedi ama rahatsız olursa gel bakalım demişti ben o yüzden çok korktum hani gel bakalım demesi çok saçma değil mi ben kafama takmıştım
deletenmom1841 Aybuke5 ben başım çok şiddetli ağrıyınca minoset plus içiyorum dr verdi bi şey olmaz iç çok geçmiş olsun