• Doğum
  • Her hastane sonrası tartışma

TugbaKE denemekten zarar gelmez kendini yalnız hissetmeyeceksen deneyebilirsin bence

Rabiaaaa ilçede yaşıyoruz merkeze gitmemiz lazım buna eşlik edecek bi arkadaşım yok galiba herkesin küçğk çocuğu var

Pinaryyim misal bugün kız olduğunu öğrendik neden erkek olmasını istediğini anlatıyo bnde kötü cevaplar verdim napayım erkek değil diye hemen bi daha mı yapayım dedim konu saçma sapan bi hal aldı oysa ki bn kızımla ilgili konuşmak istiyordum😞

TugbaKE benimde eşim keşke kız olsaydı deyip duruo ama ben asla terslemdm yada ne bileym altında bşy aramdm bence çok hassassınız herkes her zaman istdğmz gbi olamaz bazen olduğu gibi kabul etmek gerek

TugbaKE valla canm senle aynı durumdayz 🙂 yeni doktordan geldm eşimle tartıştk çekip gitti 🙂

TugbaKE hallolur canım böyle şeyler için sn üzme kendini kalbiiini ferah tut bebişini düşün babasıyla git doktora sürekli görsün bebegini alışır ❤

1PrensAnnesi stresliyim dile de getiriyorum her hastaneye gittiğimizde tansiyonum ya düşük ya yüksek stresten.o daha rahat duruyo belki o da streslidir ama tartışmaya dönmeden konuşulmayı beceremiyoruz😒

Yaprak benimki işe gitti geldiğimden beri durup durup ağlıyorum nedir bunun çözümü ya en mutlu anlarımı böyle hatırlamak istemiyorum😞

Pinaryyim teşekkür ederim umarım hallolur biriktikçe üzüntülerimde büyüyo bi kezi tolere ediyosun ama defalarca olunca daha da üzülüyosun

Bazı eşler inanın çok anlayışsız.. benımkı de buna dahil . Ulan bakıyorum başka kişilere karısının arkasından ayrılmıyor . Dört dönüyo etrafında . Bişi diyim mi benimki sadece bir kere geldi ha birde hastanede kaldığım da acıllestıgım de işte. İş dolayısıyla ya kendim gttım ya ablamla yada kayınbabam bıraktı o kapıda bekledi vs .. isteyen insan hertürlü alır bi hafta Aralık’la olur bişi olur alır yani.. evet insan eşinden başkası ile gittiğinde garip hissediyor sanki tek basına yapmışsın gibi. Ve düşünün benım gttım hastane tanıdıklarla dolu hoca hemşire akrabalar var ama bu hıc fayda degıl . Kafaya takmamaya çalışıyorum . Artık insan bi zamandan sonra umursamıyor bile ne yazık kı . Ay bide hiç sevmediğim şeyi Yok onu aradın mı bunu aradın mı . Küfür etcem şu bebeklere sevgım olmasa. Zaten zor bır süreç geçirdim ve Hale’n öyle . Günüm yemek yatmak uyumak arasında geçiyor cok halsizim birde ikiz . İki kat yasıyorum herşeyi. Yok anasını aramışmıyım yok onu aramışmıyım yok şunu aramısmıyım. Kendi aralarında neredeyse gün içinde bi tuvalete gidiyrom diye araşmıyorlar yemın ederım abartmıyorum. Mıc mıc mıc Benım kımseyle konuşmaya mecalım yok bunun yaptığına bak . Valla millet beni idare etcegı yere ben milleti ıdare ediyorum. Kısacası güzel arkadaşlarım , bunlar böyle halden anlamazlar bende de var yani . Hepimizde farklı hikayeler var .. ve hepimizin de ortak noktası biraz daha anlayış biraz daha bize sadece bize ve bebeğine odaklanması başkalarına degıl anası babası olsa bıle ...
                  Bütün acıları biz kadınlar çekiyoruz adet ağda gebelik Doğum ve Doğum sonrası bebek büyütme.. onlar bize 9 ay katlanamıyorlar

TugbaKE aynen öyle , ve ben normalde de mızmız birisi asla değilim , şuan bile ağlanıp sızlanmıyorum karşısında. Soğuk kanlı insanım . Cok genç yaşta annem kanserdi ona baktım okula gittim eve geldim yemek temzlık ... çok zor süreç geçirdim ve annem vefat etti . İnsanın annesinin gözü önünde eriyip gitmesi offf allahım hiç kimseye bunu yaşatmasın... bu yüzden hayatı cok erken gordum bı gecede büyüdüm . Olaylara cok farklı bakabiliyorum o yüzden .
                    Yani birilerine mızmızlanacak bi durumum yoktu oylede büyüdüm gitti. Yani ay hamileliğimi kullanıyım dedıklerım olsun ay bana şunu bunu yapsın diye yalandan oram buram ağrıyo demedım. Hormonlar suan elbette etki ediyor bu iki iki dört ama hiç bu durumu kullanmadım. Sadece az daha olaylara benım açımdan baksın kadınların ne kadr onemlı zor zamanlar gecırdıgını anlayabılmesı ve davranması ...

Benim işim o kadar değil ama burnundan getiriyorum 😕

TugbaKE o istedigi kadar konussun sessiz kalmayi denesen belki uzuldum adina bende alisveris sonrasi kavga yasiyorm boyle siradan biseymis gibi arkamda dolaniyo bebek alisverisinde

LittleMan zor zaman geçirmişsiniz 😞 ben romatizma hastasıyım bazen eklemelerim tutmuyo iş yapınca ağrıyo süpürgeye gücümü veremiyorum bazen bide ilk bebekte böyle bşy yaşayınca daha dikkat ediyoruz sağolsun ev işinde falan yardım eder ama bnde mızmızlanmak için yap demiyorum sağlığımdan dolayı hep derim sağlığım olsunda herşeyi yaparım yani bnde bişey yapıyosam hormonlardan mızmızlanmaktan değil