Minikbebegim1999 Yeniannis_ hahaha afiyet olsun bende bugün ruyamda suyumun geldiğini gördüm ne alakaysa daha cok erken diye ağlıyordum hayir olsun baktim internetten yorumlattim güzle şeyler yazıyor
Minikbebegim1999 Tugba__- ay kiz çok erkennn ben o saate yiyemiyom hiç kalkar kalkmaz bi süt içerim oh kolay gelsinn
Minikbebegim1999 Nuray1ilayda valla hazirla kaldir derken doyuyor insan eşim olunca sofra kuruluyor kendim olunca az bisey hazirliyom
ayla__ Minikbebegim1999 valla hamilelikten önce eşim yoksa asla kahvaltı yapmazdım hele yumurtadan nefret ederdim ama şuan tek düşündüğüm bebişin sağlığı 😅
Minikbebegim1999 ayla__ bende öyle kahvalti yapan biri değildim ama simdi ben aç kalirsam bebişimde ac kalır ki ben kiyamam o yuzden güzel kahvaltı ediyorum
heyzil06 Kaşarlı omlet beyaz peynir siyah zeytin reçel labne biber salçası yedim bugün şifa olsun inşallah. Biraz muz ceviz falan yerim acıkıyorum 3-4 gibi 😂🐣akşama da kereviz yapmayı düşünüyorum akşam menülerinizi de yazın fikir olsun bari hepimize 🥰