Minikbebegim1999 Kizlar kahvaltida ne yiyeceksiniz fikir verin şu saatte kahvaltı mi kalir diyenler olcak valla evde yalniz olunca insan uyuyor😄 simdi ne yesem diye duşunuyorum
ayla__ Minikbebegim1999 bende daha yapmadım biraz geç yapıyorum ya öyle alıştım . 2 yumurta yeşil siyah zeytin kaşar beyaz peynir salatalık domates patates kızartması roka yeşil biber bunları hazırlıyorum şuan yanına çay 😅
Nuray1ilayda Minikbebegim1999 şu an okuldayim eve gidince yapacam bende kahvaltı gibi atistismalik olmazsa olmaz çay yanına tost gibi yaparım acıktım ya derste bile karnım gurulduyor 🙈
Minikbebegim1999 ayla__ oh afiyet olsunn bende oyle biseyler hazirlaym bakalim insan tek başına olunca kahvalti yapasi da gelmiyor eşim evde olunca fikir ediniyordum
Nuray1ilayda Minikbebegim1999 ben daha çok seviyorum yavaş yavaş tadını cikara cikara yiyorum eşim çok hızlı yer ben yavaş 😋
ayla__ Minikbebegim1999 valla hamilelikten önce eşim yoksa asla kahvaltı yapmazdım hele yumurtadan nefret ederdim ama şuan tek düşündüğüm bebişin sağlığı 😅
Minikbebegim1999 Nuray1ilayda valla hazirla kaldir derken doyuyor insan eşim olunca sofra kuruluyor kendim olunca az bisey hazirliyom
minigimherseyim Minikbebegim1999 bir adet haslanmış yumurta bir bardak süt reçel peynir ceviz bal bir dilim ekmek muz havuc biraz meyve öyle 😂😂 yumrtayıda cok zor yiyorum sarılarını daha cok yiyip beyazını tam yiyemiyorum🙄 baska gün yumurtanın sekli degiliyor omlet menemen o sekilde. 2-3 yumurta yiyenlere masallah 😆
Minikbebegim1999 Tugba__- ay kiz çok erkennn ben o saate yiyemiyom hiç kalkar kalkmaz bi süt içerim oh kolay gelsinn
ilkimbebee Minikbebegim1999 şuan yazarken kahvaltı yapıyor olmam dışında sorun yok 😅 2 tane haşlanmış yumurtanın sarısı bir kalıp beyaz peynir 6 tane zeytin salatalık kaymak ve ayran( çay içemiyorum bu süreçte çaydan tiksindim)
Minikbebegim1999 ilkimbebee afiyet olsunn bende şimdi sana yazarken yiyorum Tost yaptim cay zeytin bal domates peynir hamburger😆
Busel Minikbebegim1999 doktora git gel tahlil ver derken 1 küçük paket çubuk yedim eve gelirken şimdide bademli yulaf yedim uyucam🥱🤣🤣
Zuhalbahri @Minikbebegim1999 ben erken yaptım 2 yumurta Küçük bir kase yoğurt Peynir Bal Zeytin Bunlar yeterli oldu bugünlük
Yeniannis_ Şaka gibi ama rüyamda kısır gördüm aşerdim sanırım gittim kısır yaptım sabah sabah 1 kase yedim😂
Minikbebegim1999 Yeniannis_ hahaha afiyet olsun bende bugün ruyamda suyumun geldiğini gördüm ne alakaysa daha cok erken diye ağlıyordum hayir olsun baktim internetten yorumlattim güzle şeyler yazıyor