Minikbebegim1999 heyzil06 yaptim valla ama nasil yoruldum yemek yapmak benm için ölüm yoğurt corbasi kariştirdim içinde pirinç yeşil mercimek nohut Firina da yemek koydum patatesli tavuklu biberli karışık birsey yaninada pirinç pilavi yapicam yeterrr
heyzil06 Minikbebegim1999 ohh süper menü valla ben de yoğurt çorbası yaptık ama dümdüz pirinçli tamam adam olana çok bile 😂😂😂
Minikbebegim1999 heyzil06 keske bende oyle yapsaymişim okadar emek verdm geldi oturdu bunu mu yicez dedi boğazıma durdu
heyzil06 Minikbebegim1999 AaaAaa şuna bak beğenmiyosa dışarı götürsün o zaman işine gelir senin de oh mis. Mis gibi çorba valla içinde yok yok daha ne istiyorsun deseydin
heyzil06 Minikbebegim1999 ayy canım benim kıyamam belki başka bir şeye sinirliydiyse o an çorbadan çıkarmıştır belki öyle deme gene de boşver mecbur her gün yapıyoruz bir şeyler hep böyleyse tepkini koy tabi
Minikbebegim1999 heyzil06 yani soyledm ona beni boyle yaparak beni cok uzdugunu birdaha yemek yapmak istemediğimi bakalim kendisi yapicakmiş artık yemeğini kac gun dayanicak
heyzil06 Minikbebegim1999 çok kolay sanıyorlar ev işlerini 😂 dayanamaz en fazla 3 gün veriyorum o bile çok 😂 amainşallah uzun sürsün de az o yapsın sen ye keyfine bak valla o zaman
Minikbebegim1999 heyzil06 bende onun yaptığı yemeği yemem kendime göre yaparım oda kendine gore yapsin
heyzil06 Minikbebegim1999 kız boşver seninki daha güzel ben yapamıyom de geç yemeği kitle rahat et valla hiç uğraşma bence o daha iyisini yapıyosa o yapsın sen ye
iamyesnika Minikbebegim1999 diyetisyenimin verdiği listeyi yazıyorum; 2 yumurta x bol yeşillik x sınırsız tuzsuz yağsız peynir özellikle lor olabilir dedi x 2 çiğ ceviz veya 8 fındık x 8 adet tuzsuz zeytin x meyve suyu kesinlikle önermedi.