İlk aylar hicbirsey yiyemedim. 14 haftadan sonra az az başladım. Kahvaltıda canım ne istese yerim. Bazen salata yaparım yeşillik domates ve peynirli. Bazen tulum yada keçi peynir, zeytin, yeşillik domates, ekşi maya ekmek. Bazen bol teeyagda yumurta. Bazen akşamdan çok toksam yoğurt kinoa meyve granola karıştırırım. Öğlen birkaç dilim eksi maya ekmek ve sebze ve yoğurt yerim genelde. Meyve çok seviyorum aklıma geldikçe canım istedikçe yerim kısıtlama yapmam. Akşam da yiyebilirsem bir porsiyon yemek ve yoğurt. Yada taze badem, aycekirdegi , Antep fıstığı vs yani bol kuruyemiş. 17-27 hafta arası canım isterse hamur işi de yedim. İçli köfte, mantı, makarna, tost genelde öğle öğünü olarak yedim hiç kısmadım. 29. Haftadayım 167 boy 57 kilo hamile kaldım. 4 kilo aldım. Bebek gelişiöi güzel hatta önden gidiyor.bacak Kasılmalarım olduğu için magnezyum kullanıyorum başka bir vitamin kullanmıyorum. Ayrıca bu bebek 4. Bebeğim. Bu haftalardan itibaren artık midem hamur işi almıyor. Aldığım zaman rahatsız oluyorum. O sebeple anlattığım şekilde daha Hafif sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sonradan rahatsız edeceğimi bilsem de Arada bir Tatlı da yiyorum. Çok da canım çekmiyor zaten