Werwe Werwe Esraz duş almakta sütü indriyor dr sorun izin verirse duş alın duştaykn masaj yapın gögusunuze bnmki oyle gelmişti
1PrensAnnesi Esraz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kavuşmana💕 sütü hiç takma gelir düzene biner herşey ama kafaya çok takarsan gelme süresi uzar Ayrıca kaynamış su buharına Göğsünü tutabilirsin çok faydasını gören duydum ben cnm💕
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Kızzzz uyumadın mı sen hala🙈 Zaten bi kaç hafta uykusuz kalcaksın uyusana kuzum😂😍
Esraz 1PrensAnnesi sağol canım az önce sıcak su ile yıkadım göğüslerimi bakalım inşallah yarına kadar gelir
Esraz Nidaamur sorma ben zaten kilolu hamilele kaldım 78 le hamile kaldım100 le Doğuma girdim ama çok ödem şişlik var inşallah iner
Nidaamur pamuksekerinannesi Esraz kaç kilonu verdin peki doğumdan sonra benimde 5 haftam kaldı suana kadar 19 kilo aldım bende 21 22 kilo ile doğuma gireceğim normal düşünüyorum ama seseryanda kaç kilo berdiğimi öerak ettim
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi uyuyamıorm😞😞😞 çok fenayım aşırı kasılıyo ergüş cumayı beklemicem yarın doktora gidicem
Esraz pamuksekerinannesi şırınga ile mama verdim gazını çıkardım şimdi de hıçkırık tuttu inan hiç uykum yok canım 😄kaynanam yanımda refakatçi o daldı bile çoktan uykuya 😊😊
Esraz Ertugrulum kız zaten ayın 5 de sezaryen olucaktım sancım olduğu için 3 gün önce alındı sancıyı bende anlamadım doktor ultrasonla bakarken sancın var dedi nerden anladınız dedim elimin altında karnın sertleşiyor dedi nst ye bağladılar sancı çıktı sonra da sezaryena aldılar
Ertugrulum Esraz evet çok değişik bende öyle okudum bi yerde elin alti sertlesirmis karna koyunca hadi darısı başımıza inşallah🙂)
HamiEsmaAydn Pamuk şekeri gibi masallah ALLAH analı babalı saglıklı bi şekilde büyümeyi nasip etsin inşallah 🙏
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Allah Allah😳 Git mutlaka bana da haber ver yavrum.. Normal mi gelecek acaba ergüşüm🤷♀️🤔😍
pamuksekerinannesi Esraz Oy yerim onu ya😍 Bende bi önce Nisan gelse de doğursam istiyorum.. Onu izlemek için bile uykusuz kalmaya değer dimi cnm😍
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ay bilmiyorum bi zorluyoki anlatamam kaskatı oluyo karnımda babası masaj yapıo ben knşuorm yok hiç bırkamıo bi ara duruyo yine yapıo🙄