Balkizim61 Esraz Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🎉👧🏻♥ Canim hurma ye tabiki abartmiycsk sekilde şekerin varsa ama cok süt yapiyormuş 🙂
Sydgrdl Esraz Allah analı babalı büyütsün canım benim ya inşallah benimde 8 inde sezeryan var 4 unde kontrol bende alırlar belki diye cekiniyorum ağrıların oluyor bakalim hayirlsi😊 inşllah Allahım hepimize nasip etsin
Ozge_brbr Esraz benimde normalde 15inde doğum. Ama 5 ile 9u arası gel nst ye bakarız dedi Dr. Hazırlıklı gideyim o zaman 🙈🙈
Esraz Ozge_brbr inanmıyacan aklımda pazara gitmek vardı babamlar yarın gelicek alış veriş yapmayı düşünüyordum ama olmadı direk yatış verdiler 😊
Esraz [bilinmeyen] canım şimdilik kontrol altında tutuluyorum 40 kım çıkınca tekrar tahlil yapılacak kalıcı mı değilmi ona göre hareket edilecek
Werwe Werwe Esraz duş almakta sütü indriyor dr sorun izin verirse duş alın duştaykn masaj yapın gögusunuze bnmki oyle gelmişti
pamuksekerinannesi Esraz Allah analı babalı büyütsün canım🙏😍 İlk bi kaç gün süt gelmeyebiliyor cnm ablamlardan biliyorum.. Sen yine de emzir bide göğüs pompası kullan 1-2 güne sütün gelir İnşallah🙏 Beslenmene de dikkat et cnm😘
Esraz Nidaamur sorma ben zaten kilolu hamilele kaldım 78 le hamile kaldım100 le Doğuma girdim ama çok ödem şişlik var inşallah iner
Ertugrulum Esraz oncelikle gozun aydin canim kusura bakmazsan sancin varken neden sezaryen aldilar sorabilir miyim
Esraz Ertugrulum kız zaten ayın 5 de sezaryen olucaktım sancım olduğu için 3 gün önce alındı sancıyı bende anlamadım doktor ultrasonla bakarken sancın var dedi nerden anladınız dedim elimin altında karnın sertleşiyor dedi nst ye bağladılar sancı çıktı sonra da sezaryena aldılar